Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Καρντόσο; Παρών

cardoso.jpgΠανέτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο είναι ο Οράσιο Καρντόσο. Ο αμυντικός μέσος του Αστέρα δεν αισθάνθηκε καμία ενόχληση στην γάμπα και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του ενόψει του αγώνα με το σύλλογο του Περιστερίου. Σαν στο σπίτι του νιώθει ο Μπαστία στην Τρίπολη.


Ο 30χρονος Αργεντινός έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση των Αρκάδων ενώ συμμετείχε και στο οικογενειακό διπλό. Ο Καρντόσο δεν είχε την παραμικρή ενόχληση στη γάμπα και υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Έτοιμος είναι και ο Λιονέλ Ρίος ενώ εκτός έμεινε ο Ουντότζι που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα αλλά και οι τραυματίες Νταμόντε και Καρέρα.

Σαν στο σπίτι του ο Μπαστία
Η Αργεντίνικη αποικία στην Τρίπολη είναι πολύ μεγάλη όντας εννιά παίκτες από την χώρα της Λατινικής Αμερικής στον Αστέρα με τον Αντριάν Μπαστία να μιλάει στην εφημερίδα «Ole» για το οικογενειακό κλίμα που έχει βρει: «Νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα στην Ευρώπη με τόσους Αργεντινούς. Είμαστε κοντά ο ένας με τον άλλο. Με τους Ντεγρά, Μπαρτολίνι και Καρντόσο μένουμε στην ίδια πολυκατοικία. Ο προπονητής μας, που είναι κι αυτός Αργεντινός, είναι καλό άτομο και μας βοηθάει να βγαίνουν όλα καλά στο γήπεδο».

H αποστολή
Η αποστολή του Αστέρα για το αυριανό ματς: Ντεγκρά, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Φυτανίδης, Εστέβες, Ουριμπάρι, Μπαστία, Έντερ, Ουντότζι, Βίλτσες, Καούνος, Τσέζαρεκ, Ζεάν Κάρλος, Λαμπρόπουλος, Αργυρόπουλος και Λαδάκης. Εκτός αποστολής είναι ο Νταμόντε και ο Καρέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: