Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Αλλάζει ο χάρτης στη Γ' Εθνική. Πρόταση για έναν όμιλο με 24 ομάδες

http://www.contra.gr/images/m/epae_m.jpgΝα εισηγηθούν στην ΕΠΟ τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με έναν όμιλο αποτελούμενο από 24 ομάδες, αποφάσισε η Ένωση Β'-Γ' Εθνικής στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία της.

Η πρόταση αυτή, θα αφορά το πρωτάθλημα της σεζόν 2011-2012, ενώ την επόμενη σεζόν (2010-2011) θα υποβιβαστούν τόσες ομάδες όσες απαιτείται για να διαμορφωθεί η Γ' Εθνική όπως προαναφέραμε. Βέβαια, το πώς θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα 46 αγωνιστικών με παιχνίδια σχεδόν κάθε Τετάρτη και Κυριακή, είναι ένα ζήτημα που προκαλεί απορία. Με τη λογική αυτή, δεν αποκλείεται ο αριθμός να μειωθεί σε 20, ίσως από την περίοδο 2012-2013.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από εκπροσώπους των δύο ομίλων της Γ' Εθνικής, θα επισκεφτούν την Τετάρτη τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και θα θέσουν υπόψιν του την απόφαση της "μικρής" λίγκας. Το αν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας παρουσιάζεται "ζεστός", είναι αμφίβολο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ είναι εκείνη που θα λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: