Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Στην προπόνηση ο Ζαγοράκης


Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επ΄στρεψε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ Ξεκίνησε τις δοκιμές και πλέον πέρασε στο... κυρίως πιάτο. Ο λόγος για τον Φερνάντο Σάντος που φαίνεται ότι καταλήγει στο σχήμα και τα πρόσωπα του ντέρμπι. Θα εμπιστευθεί Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Σορλέν και Μουσλίμοβιτς, εκτιμώντας ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές στο βασικό του σχήμα θα του προσφέρουν το «διπλό», στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Φερνάντο Σάντος ζήτησε να γίνει την Τρίτη ένα οικογενειακό φιλικό με την ομάδα νέων Κ21 προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι αναπληρωματικοί παίκτες. Το ματς που διήρκησε συνολικά 50 λεπτά έληξε χωρίς γκολ και αρκετοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν με την πρώτη ομάδα, προβλημάτισαν.

Ο λόγος για τους Βερόν, Εντίνιο και Κουτσιανικούλη που δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό απέναντι στους νέους του ΠΑΟΚ. Μέτρια ήταν η απόδοση και του Παπάζογλου με τον Μουν. Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας.

Την Τετάρτη, ο Εντίνιο δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, αλλά ατομικό. Την ίδια ώρα, στη Σουρωτή βρέθηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης που παρακολούθησε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Ο Σάντος θα παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, όταν την Πέμπτη θα καθίσουν μπροστά σε μια τηλεόραση και θα αναλύσουν στιγμιότυπα από αναμετρήσεις του Αρη. Κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής.

Οι δοκιμές της Τετάρτης
Ο Φερνάντο Σάντος, όπως φάνηκε από τη σημερινή προπόνηση, επιλέγει τους Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας στην άμυνα, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς στο κέντρο και Βιεϊρίνια (δεξιά), Σορλέν (αριστερά) στην επίθεση. Ο Ζλάταν Μουσλίομοβιτς θα είναι στην κορυφή. Το μόνο στοιχείο προβληματισμού έχει να κάνει με την απουσία από το πρόγραμμα του Αρνάλντο Εντίνιο. Ο Πορτογάλος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έκανε θεραπεία, χωρίς πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, να υπερισχύει το σενάριο απουσίας του από το ντέρμπι του "Κλ. Βικελίδης".

Τέλος, ο Κριστιάνο αναχωρεί για την Πορτογαλία, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: