Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Προβληματισμός στην Αγγλία για τα διαρκείας


Οι φίλαθλοι της Μέντσεστερ έχουν γεμίσει το Ολντ Τράφορντ Μεγάλη οικονομική ζημιά αναμένεται να υποστούν αγγλικοί σύλλογοι, καθώς σε έρευνα που διενέργησε βρετανικό περιοδικό, αρκετοί από τους κατόχους διαρκείας σκέφτονται να μην αγοράσουν την επόμενη σεζόν πακέτο εισιτηρίων της αγαπημένης τους ομάδας, αν οι τιμές δεν μειωθούν.

Στο "Ολντ Τράφορντ" είναι δύσκολο εδώ και κάποια χρόνια να βρεις εισιτήριο για να παρακολουθήσεις αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο τη νέα σεζόν ίσως αυτό να γίνει αρκετά εύκολο, καθώς η έρευνα έδειξε ότι έξι στους δέκα κατόχους διαρκείας -περίπου 30.000- δεν επιθυμούν την ανανέωση. Από αυτούς το 44% θα προσπαθήσει να αγοράζει εισιτήρια για παιχνίδια που τους ενδιαφέρει, ενώ 15% ίσως να μην πατήσει στο "θέατρο των ονείρων" την επόμενη σεζόν.

Συνολικά στην Πρέμιερ Λιγκ θεωρούν ότι τουλάχιστον το 25% των φετινών κατόχων διαρκείας την επόμενη χρονιά θα παρακολουθεί τους αγώνες από το σπίτι του. Ο πρόεδρος των φιλάθλων στην Αγγλία, Μάλκολμ Κλαρκ δήλωσε, "οι ομάδες θα πρέπει να σκεφτούν ότι οι τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης έχουν εκτοξευτεί, το ίδιο και η ανεργία. Αν δεν μπορούν να αναγνωρίζουν την αφοσίωση των φιλάθλων στην ομάδα, τότε θα μειωθούν περισσότερο τα έσοδα τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: