Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

"Φρεσκάρισμα" εν όψει Σταντάρ


Νίκος Νιόπλιας και Κριστόφ Βαζέχα στον πάγκο του Παναθηναϊκού Οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν, είναι γεμάτες από κρίσιμες αναμετρήσεις για τον Παναθηναϊκό. Σε όλες τις διοργανώσεις, κρίνονται πολλά. Οι "πράσινοι" δεν παραμελούν κανέναν στόχο. Όμως είναι αναγκασμένοι να κάνουν την καλύτερη δυνατή διαχείριση, προκειμένου να αποφευχθεί η κούραση που ίσως στοιχίσει.

Έτσι, ο Νίκος Νιόπλιας είναι ξεκάθαρο πως θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης. Εκεί, δεδομένα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κώστα Κατσουράνη. Ο διεθνής μέσος είχε αποβληθεί στην Ρώμη και έτσι θα εκτίσει την τιμωρία του στο πρώτο ματς με τους Βέλγους. Αντί γι' αυτόν, στο αρχικό σχήμα θα δούμε τον Σιμάο Μάτε Ζούνιορ. Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τους Δάρλα-Ρουκάβινα, ξεκουράζοντας τους Σπυρόπουλο-Σαλπιγγίδη. Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε και τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Λέτο στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Σωτήρης Νίνης αν και είναι καλύτερα, δύσκολα θα παίξει μια και ο Νιόπλιας δε θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του πριν να είναι 100% έτοιμος. Όσο για τον Στέργο Μαρίνο, το πρόβλημα που έχει στο πέλμα με τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, θα του στερήσει τη συμμετοχή. Στη θέση του δεξιού μπακ θα επιστρέψει ο Βύντρα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: