Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Μήνυμα του Μόρις στον Περέιρα


Ο Σκούρτο με τον Μορίς σε φάση από το παιχνίδι Ουέλβα -  Βιγιαρεάλ... Μήνυμα στο κινητό του Αλμπέρτο Περέιρα έστειλε ο Νασίφ Μόρις για να μάθει αν έχει ελπίδες να κληθεί και πάλι στην εθνική ομάδα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο μοναδικός Νοτιοαφρικανικός που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και δεν παίζει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο αμυντικός της Σανταντέρ εξήγησε το λόγο που θέλησε να επικοινωνήσει με το Βραζιλιάνο τεχνικό, στέλνοντας ένα μήνυμα, στο οποίο μάλιστα δεν έχει πάρει απάντηση.

"Θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ στην εθνική ομάδα της χώρας μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γι αυτό πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και ρώτησα τον Αλμπέρτο Περέιρα αν έχω ελπίδες να κληθώ ξανά στην εθνική. Εστειλα το μήνυμα από τον αριθμό που έχω στην Ευρώπη και έτσι αν υπάρχει ανταπόκριση θα λάβω αμέσως την απάντηση.

Θέλω να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει, ωστόσο ακόμα δεν μου έχει απαντήσει για να μάθω αν μου καταλογίζει κάτι. Ελπίζω να μου στείλει μία απάντηση γιατί θέλω να αγωνιστώ στην εθνική", τόνισε ο Μόρις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: