Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Χατζηβρέττας: "Χάνουμε πολλά μακριά από τη Θεσσαλονίκη"

http://www.contra.gr/images/m/XATZIVRETTAS0903_m.jpgΠροβληματισμένοι ήταν προπονητές και παίκτες του Άρη μετά την ήττα 79-75 από τη Λε Μαν. Παρ' όλα αυτά, σύσσωμοι εκτιμούν πως με ένα καλό σκορ στον πρώτο αγώνα του Αλεξανδρείου, μπορούν να αυξηθούν οι ελπίδες για πρόκριση στο φάιναλ φόρ του Eurocup.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας έκανε λόγο για άμεση ανάγκη βελτίωσης του αγωνιστικού προσώπου που δείχνει ο Άρης μακριά από τη Θεσσαλονίκη, έπειτα από την ήττα από την αδιάφορη Λε Μαν που στέλνει τους «κίτρινους» πάνω στην Βαλένθια. «Το θέμα δεν είναι με ποιόν παίζουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά το πώς παίζουμε εμείς. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε στους εκτός έδρας αγώνες. Στο Αλεξάνδρειο βρίσκουμε έναν εξαιρετικό ρυθμό, αλλά μακριά από αυτό δεν παίζουμε καλά», ανέφερε ο αρχηγός των Θεσσαλονικέων.

«Οφείλουμε να τα βάλουμε κάτω και να διορθωθούμε, αφού πλέον ξεκινούν για μας πολύ σημαντικοί αγώνες, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Πλέον, βέβαια, δεν έχουμε άλλη επιλογή, από να τα δώσουμε όλα στους υπέρ πάντων αγώνες με τη Βαλένθια για να βρεθούμε στο φάιναλ φορ της Βιτόριας», πρόσθεσε ο Ελληνας γκαρντ, ο οποίος δε δέχθηκε ότι ο Άρης ήταν αδιάφορος απέναντι στην ήδη αποκλεισμένη Λε Μαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: