Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Πληρώνει ο Παππάς...


Ο Πέτρος Παππάς... Ο Πέτρος Παππάς θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αυτός που θα βάλει το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πληρωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Ο εκ των μεγαλομετόχων του "δικεφάλου" εκτός απρόοπτου την Τρίτη θα... φορτώσει με το ποσό των δύο εκατ. ευρώ τους "κιτρινόμαυρους" λογαριασμούς.

Τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν στο πρώτο εξάμηνο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Με την κίνηση αυτή ο κ. Παππάς δείνει εμπράκτως ότι στηρίζει τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα πάψει να είναι εν δυνάμει και θα... προαχθεί σε πρόεδρο της ΠΑΕ.

Νέμεθ: "Ποδοσφαιριστής και πάλι"!
Ο Κρίστιαν Νέμεθ την Κυριακή επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από ένα γύρο απουσίας λόγω τραυματισμού! Ο νεαρός Ούγγρος φορ, έγραψε στο προσωπικό του blog πως αισθάνεται και πάλι ποδοσφαιριστής:

"Περίμενα πολύ καιρό την ώρα της επιστροφής μου και αυτό έγινε το Σάββατο. Ήθελα πολύ να είμαι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήρθα από τον πάγκο στο παιχνίδι με την Λάρισα. Περίμενα ότι θα πάρω μία ευκαιρία να αγωνιστώ, καθώς πήγα απρόσμενα καλά στις προπονήσεις όλης της περασμένης εβδομάδας. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά για μας και βρεθήκαμε να χάνουμε στο 65', όταν και με έβαλε ο προπονητής μου.

Αρχικά δεν τα πήγα και άσχημα. Οι ενέργειες μου πέτυχαν στην πλειοψηφία τους, έδωσα μία πολύ καλή πάσα, αλλά δυστυχώς ο Σκόκο δεν κατάφερε να σκοράρει. Είχα και μία άλλη ευκαιρία, αλλά δυστυχώς ο συμπαίκτης μου προτίμησε να σουτάρει αντί να μου δώσει την μπάλα και έτσι έχασα την ευκαιρία να σκοράρω. Σίγουρα ήταν μία κακή μέρα και ένα ατυχές μας για μας, αλλά προσωπικά για μένα ήταν μία χαρά γιατί αγωνίστηκα και ένιωσα ξανά ποδοσφαιριστής.

Είμαι βέβαιος ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαι ακόμα καλύτερος και ίσως στον επόμενο αγώνα παίξω περισσότερο και βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Η ΑΕΚ προσπαθεί να μπει στα πλέι οφ και για αυτό παλεύω. Τώρα που μπαίνουν όλα στην τελική ευθεία για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: