Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Οργισμένη αντίδραση από Πανθρακικό και ΠΑΣ


Ο Μετεντζίδης μαρκάρει τον Σιαλμά Το βράδυ της Τρίτης αναπτύχθηκε φημολογία, σύμφωνα με την οποία το "ύποπτο" παιχνίδι Σούπερ Λιγκ για παράνομο στοιχηματισμό, ήταν αυτό του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο οι Ηπειρώτες επικράτησε με 2-1 στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα η οργισμένη αντίδραση των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα επιθυμούσε να εκφράσει την οργή και τον αποτροπιασμό της, σε σχέση με δημοσιεύματα που ήλθαν στο φώς σήμερα το απόγευμα, διαμέσου τηλεοπτικών εκπομπών και ιστοσελίδων. Αν και έχουμε αναγνωριστεί πολλάκις από το σύνολο του δημοσιογραφικού και αθλητικού χώρου, ως η ΠΑΕ που έχει επιλέξει το δρόμο της ακεραιότητας, της εντιμότητας και της διαφάνειας, εντούτοις βρισκόμαστε από σήμερα το απόγευμα, εμπλεκόμενοι προφανώς σε ένα πόλεμο συμφερόντων και λάσπης, με μόνο κατηγορούμενο της ομάδα μας, για το ότι έκανε το «λάθος» να είναι νικήτρια στο παιχνίδι της με τον Πανθρακικό.

Καλούμε και προκαλούμε τον οποιοδήποτε, να δει τον αγώνα που φαινόμαστε "εμπλεκόμενοι", των επτά κίτρινων καρτών, των πολλών ευκαιριών και δοκαριών σε βάρος μας, του τερματοφύλακα μας κυρίου Σικαλιά ως του καλύτερου παίκτη μας, του νοσηλευθέντος στο νοσοκομείο τερματοφύλακα της ομάδος μας κυρίου Ελευθερόπουλου, του «δολοφονικού» μαρκαρίσματος στον ποδοσφαιριστή μας κύριο Σίσιτς και να εντοπίσει οτιδήποτε το επιλήψιμο, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας που και πάλι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γίνεται στόχος σε μια ακατανόητη συκοφαντική επίθεση σε βάρος μας. Προκαλεί εντύπωση στο πανελλήνιο, που για ακόμη μια φορά "συμβαίνει" επιλεκτική διαρροή από το γραφείο του Γ.Γ.Α., που να θυμίσουμε είχε μιλήσει για αιματοκύλισμα των Ιωαννίνων στο παιχνίδι με τον Αρη, κάτι που ήταν απολύτως αναληθές.

Τόσο πολύ ενόχλησε η νίκη μας επί του Αστέρα Τρίπολης; Eίμαστε τόσο δυσάρεστοι στη SUPERLEAGUE;".

Από την πλευρά του Πανθρακικού, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Θοδωρής Σαββάκης, δήλωσε: "Ακόμη κι ο πιο ηλίθιος αν κάτσει και δει το παιχνίδι θα καταλάβει πως δεν ήταν στημένο. Αυτό το αποδεικνύουν τα τρία δοκάρια και οι ευκαιρίες που είχαμε. Ακόμη και αν κάποιος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο θα καταλάβει ότι δεν ήταν στημένο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: