Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Και μία επιστροφή...


Ο Γιαννούλης κόντρα στον Ντιόγκο Το τεχνικό τιμ δεν άφησε τους παίκτες του να ξεκουραστούν, καθώς το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί το Σάββατο. Τα θετικά μηνύματα έρχονται από το μέτωπο των τραυματιών. Κανείς δεν αποκόμισε κάποιο πρόβλημα από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με συνέπεια οι μόνοι που παραμένουν εκτός πλάνων να είναι οι Παπαστεριανός, Βουτσιάς.

Φυσικά, δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Κονέ, Ιάκομπ, ενώ ο Γιαννούλης εξέτισε ποινή και επιστρέφει. Όσον αφορά τον Αντρέ Μαρκές πήρε ειδική άδεια από την ΠΑΕ Ηρακλής, ούτως ώστε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει ορισμένα προσωπικά θέματα. Ο 23χρονος αριστερός μπακ θα γυρίσει σύντομα στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, με τις ιατρικές εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα μπει στην ενεργό δράση στις αρχές του Απρίλη.

Φερνάντες: Πάθος και ηρεμία στο παιχνίδι μας

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ντάνι Φερνάντες, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 για:
-τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την προσπάθεια του Ηρακλή για παραμονή:
"Στο ματς με τον Ολυμπιακό, θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Αν η ομάδα δεχόταν ένα γκολ, τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ήμουν καλός και μας βγήκε το παιχνίδι. Αισθάνομαι καλά στον Ηρακλή και δουλεύω κάθε μέρα. Ένας τερματοφύλακας μπορεί να πιάσει δέκα σουτ και το ενδέκατο να μπει μέσα. Χρειάζεται να έχει αυτοσυγκέντρωση. Όλα γίνονται στην προπόνηση, δεν γίνονται μέσα στο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε αρνητικά για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας και κοιτάμε να έχουμε συγκέντρωση, πάθος και ηρεμία στο παιχνίδι μας".

- το μέλλον του:
"Δεν σκέφτομαι τίποτα ακόμα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το παρόν, το καλοκαίρι θα δούμε τι θα συμβεί".

- τη μάχη για την κούρσα του τίτλου:
"Αν πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, θα είναι πολύ καλό για τη Θεσσαλονίκη. Είναι τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και το θέλουν πολύ. Πιστεύω ότι εκείνος που το θέλει περισσότερο, θα κόψει πρώτος το νήμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: