Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Είναι πλέον έμπειρος σε ντέρμπι


Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ με τη φόρμα του Αρη Ο Κούπερ συμπληρώνει έναν γύρο στον πάγκο του Αρη και είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεχάσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν ιδιαίτερα... βολικό. Τώρα, αντιλαμβανόμενος τι συμβαίνει στον ελληνικό χώρο και έχοντας εικόνα των ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες.

Από τα βασικά που έμαθε όταν ήρθε στον Αρη και μύρισε την ατμόσφαιρα του Κλ. Βικελίδης -δεν θα πρέπει να ξεχνάμε-ήταν τι σημαίνει το κλάσικο της Θεσσαλονίκης.
Από τα στοιχεία που θα απαιτήσει είναι η ταχύτητα σκέψης και η ψυχραιμία.
Το πρώτο, έχει να κάνει με τον τρόπο που θα αμυνθούν, που θα δημιουργήσουν και θα επιτεθούν. Το ακλόνητο συστατικό που μπορεί να οδηγήσει τον Αρη στη νίκη είναι να εφαρμόσουν τις οδηγίες με καθαρό μυαλό και ευρύτητα σκέψης. Απέναντί τους έχουν ένα οργανωμένο σύνολο με βασικό του χαρακτηριστικό την άρτια λειτουργία στα μετόπισθεν. Εκεί θα "χτυπήσει" ο Αρης και εκεί θα επικεντρωθεί όλη του η προσπάθεια.

Μικροπροβλήματα

Ο Χαβιέ Κάμπορα και ο Νάτσο Γκαρσία, δεν προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα, νοιώθοντας ενοχλήσεις, στο γόνατο και στον ώμο αντίστοιχα. Οι δυο τους ταλαιπωρούνται από κακώσεις. Ωστόσο δεν κρίνονται ανησυχητικές. Τέλος και αναφορικά με τους τραυματίες, ο μοναδικός απών μέχρι στιγμής από το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ο Νταρίο Φερνάντες.

Να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε, ότι δεν θα έχει στη διάθεση του στο παιχνίδι με την Τρίπολη (29η αγωνιστική) τον Τόνι Κάλβο. Ήταν αναγκασμένος να διαλέξει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ισπανού, εξαιτίας των τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε στο παιχνίδι με την Καβάλα. Τέλος όπως είναι γνωστό και ο Ρονάντο Γκιάρο θα λείψει σε δύο από τα επόμενα παιχνίδια και συγκεκριμένα σε αυτά με Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: