Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ...


ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Την Τετάρτη συνεχίζεται το Τσάμπιονς Λιγκ με άλλα δύο παιχνίδια για τη φάση των "16". Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Λιόν στον επαναληπτικό του "Ζερλάν", όπου είχε ηττηθεί με 1-0, ενώ ο Ντέβιντ Μπέκαμ της Μίλαν επιστρέφει στο "Ολντ Τράφορντ" για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιόν αν θέλει να δώσει συνέχεια στο όνειρο της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της, καθώς ο φετινός τελικός θα γίνει στο Μπερναμπέου. Η "βασίλισσα" είχε ηττηθεί στο Ζερλάν με 1-0, σκορ που καλείται να ανατρέψει. Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην του ομάδα, ενώ απουσία έχουν και οι Γάλλοι, καθώς ο Μπαστός θα παρακολουθήσει τον αγώνα από το σπίτι του.

Η Λιόν τις δύο προηγούμενες φορές που αγωνίστηκε κόντρα στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, έφυγε με την ισοπαλία, κάτι που αν καταφέρει να πετύχει και την Τετάρτη, τότε θα σημάνει ταυτόχρονα και πρόκριση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν

Τα φώτα έχουν πέσει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στο Ολντ Τράφορντ ως αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό βέβαια θα συντηρηθεί μέχρι την έναρξη, καθώς με το πρώτο σφύριγμα του Μπουζάκα, όλοι θα στρέψουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση.

Ο Ρούνι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Φέργκιουσον, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αντερσον, Ράιαν Γκιγκς, Τζον Ο'Σέι και Μάικλ Οουεν. Το σύνολο του Λεονάρντο έχει δύσκολο έργο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο είχε ηττηθεί με 3-2, αλλά ταξίδεψε στην Αγγλία με σύμμαχο την παράδοση.

Οι "ροσονέρι" δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διπλούς αγώνες. Συγκεκριμένα έχουν βρεθεί τέσσερις φορές σε αγώνες νοκ άουτ για το Τσάμπιονς Λιγκ ή αλλιώς το Κύπελλο πρωταθλητριών.

1957-1958
Μίλαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν 2-1

1968-1969
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν 1-0
Μίλαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

2004-2005
Μίλαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν 0-1

2006-2007
Μίλαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: