Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Πρόβλημα και με Μπλάνκο

http://www.sport.gr/files/news/2010-03-09/1268142917_blanco_250x.jpgΜε τα γνωστά (πολλά) προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το Σαββατιάτικο (13/03) εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα. Το νέο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχει να κάνει με τον Ισμαελ Μπλάνκο ο οποίος δεν μπόρεσε να προπονηθεί την Τρίτη (09/03) κανονικά, καθώς έχει μαζέψει υγρό το γόνατό του και για τον λόγο αυτό έκανε τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η κατάσταση του 27χρονου αργεντινού στράικερ θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη (10/03) οπότε και θα φανεί πιο ξεκάθαρα αν θα μπορέσει να δηλώσει παρών για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, όπως και οι Παυλής, Μάκος και Αλβες, που προέρχονται από τραυματισμούς.

Ο πρώτος έτσι κι αλλιώς θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Καβάλα, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες, νοκ άουτ είναι ο τραυματίας Παυλής, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Μάκος, Ζεράλντο Αλβες. Πράγμα που πονοκεφαλιάζει τον Μπάγεβιτς αναφορικά με τον καταρτισμό της αμυντικής γραμμής, αλλά και της μεσαίας στους κόφτες.

Χάνουν Λεβαδειακό οι Σκόκο, Καράμπελας
Παράλληλα, οι Σκόκο και Καράμπελας που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Λάρισα, θα εκτίσουν την ποινή τους την 29η αγωνιστική με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Αραούχο που επίσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, θα χάσει το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Τέλος, οι Γκερέιρο, Αρτσε και Κουτρομάνος έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

"Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ ο Σάχα"
Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος του Σεμπάστιαν Σάχα συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη κατόπιν ιδίας πρωτοβουλίας και ζήτησε ενημέρωση περί τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για μείωση αποδοχών ή παραχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών.

Ο Αδαμίδης διαβεβαίωσε τον Πάμπλο Κοσεντίνο ότι ο Σάχα λογίζεται κανονικά ως ένας από τους παίκτες του ρόστερ και για τα επόμενα χρόνια και ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι πελάτης είναι απόλυτα ικανοποιημένος και ευτυχισμένος με την ζωή του στην Ελλάδα και την παρουσία του στην Ενωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: