Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Οι επιλογές του Κούπερ


Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ με τη φόρμα του Αρη Ο Κούπερ συμπλήρωσε ένα γύρο στον πάγκο του Αρη και προσπαθεί να τον σταθεροποιήσει ειδικότερα μέσα από τα μεγάλα παιχνίδια στα οποία μέχρι τώρα, δεν είχε δα και την καλύτερη τύχη. Αν κρίνει κανείς από το ντέρμπι του πρώτου γύρου στην Τούμπα και μερικές ακόμη εξορμήσεις, προκύπτει προβληματισμός. Χρεώνεται νίκη επί του Ολυμπιακού και ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Τώρα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και ο Κούπερ έχει σκοπό να παρουσιάσει νέα πρόσωπα. Πρώτος και καλύτερος ο Καμέλ Μεριέμ που μπαίνει στο αρχικό σχήμα. Ο Μεριέμ είναι από τα σημαντικότερα στελέχη για τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός θα παίξει για πρώτη φορά ως βασικός. Μέχρι πρότινος, είτε έμπαινε ως αλλαγή, είτε δεν αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού. Πάντως, για τη χρησιμότητά του, δεν τίθεται θέμα. Είναι παίκτης - κλειδί.

Θέση διεκδικεί ο Τζόνσον και αυτό σημαίνει παίζεται η κορυφή της επίθεσης όπου συνήθως αγωνίζεται ο Κάμπορα. Ελάχιστες πιθανότητες διατηρεί το σενάριο, ο Κούπερ να επιλέξει τον Νάτσο Γκαρσία για να παίξει δίπλα στον Ναφτί. Ο Πρίττας θα είναι βασικός.

Μπαίνει ο Σηφάκης
Αρκετά αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που προέκυψαν από την προπόνηση του Αρη, σχετικά με την συμμετοχή του Μιχάλη Σηφάκη, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η κύστη στο γόνατο έχει υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και ο διεθνής γκολκίπερ φαίνεται πως σύντομα θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και ασφαλώς να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Σάκη Πρίττα που ένιωσε ένα σφίξιμο στην γάμπα και δεν προπονήθηκε χθες, όμως, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και θα προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Δεδομένη είναι η απουσία του Ντάριο Φερνάντεζ που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: