Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Παντελή: "Δεν έγινε... θαύμα"


Ο Ανδρέας Παντελή. Την προετοιμασία για τη σαββατιάτικη, εκτός έδρας, αναμέτρηση με τον Ατρόμητο μπήκε ουσιαστικά από σήμερα ο Ηρακλής, με τη σημαντική νίκη στο Καυτανζόγλειο επί του Ολυμπιακού να μην έχει ξεθωριάσει ακόμη στη σκέψη των ανθρώπων του.

"Ο Ηρακλής είναι αρκετά καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, δεν είναι θαύμα που κέρδισε τον Ολυμπιακό", σχολίασε στο περιθώριο της προπόνησης, ο Ανδρέας Παντελή. Σχετικά, δε, με το θέμα που δημιουργήθηκε με τις εισπράξεις του αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" (σ.σ. τις διαχειρίστηκε άμεσα η διοίκηση για κάλυψη υποχρεώσεων της ΠΑΕ), ο υπεύθυνος μάνατζμεντ του "Γηραιού" ανέφερε:

"Υπάρχουν μαζεμένες αρκετές υποχρεώσεις που προσπαθούμε να τις βάλουμε σε μια σειρά. Υπάρχουν κάποια πράγματα και ένας τρόπος λειτουργίας με τον οποίο δε συμφωνώ. Ωστόσο θα συζητήσουμε με τα παιδιά και θα βρούμε άκρη. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει και νέα διοίκηση, θα συζητήσουμε, θα φανεί ποια άτομα θα την αποτελέσουν".

Την Τετάρτη, επιπλέον, ο Ντάνι Φερνάντεζ, εκ των τεσσάρων αρχηγών της ομάδας, θα παραθέσει γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε εστιατόριο της Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: