Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ξέσπασε η Σάντερλαντ με χατ τρικ του Μπεντ


Ο Ντάρεν Μπεντ πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ του σε βάρος της  Μπόλτον Η Σάντερλαντ όχι μόνο σταμάτησε την ελεύθερη πτώση της, αλλά πέτυχε και εντυπωσιακό 4-0 επί της Μπόλτον, με τον Ντάρεν Μπεντ να πετυχαίνει τρία γκολ και να φτάνει τα 18, έχοντας πετύχει τα μισά της ομάδας του!
Χωρίς νίκη εδώ και 14 αγώνες, η Σάντερλαντ αιφνιδιάσε πετυχαίνοντας το γρηγορότερο γκολ της σεζόν, με ένα παίκτη που μάλιστα δεν είχε ξαναβάλει γκολ με τη φανέλα της στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 41ο δευτερόλεπτο, ο Φρέιζερ Κάμπελ με κοντινή προβολή, από γέμισμα του Τσάνα, έκανε το 1-0.
Η Μπόλτον με την ψυχολογία των δύο σερί νικών της προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρίες. Πιεστικά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι δεν έφτανε στο τέρμα του Γκόρντον.
Ετσι στο 64' σε αντεπίθεση, ο Κάτερμπλ έκανε τη μπαλιά στον Μπεντ, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-0.
Νέα αντεπίθεση στο 73', ο Μπεντ μέσα στην περιοχή σπρώχτηκε από τον Ρίκετς, για να κερδίσει πέναλτι, ενώ ο Ρίκετς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη.
Ο Μπεντ ευστόχησε και με το 3-0 η Μπόλτον έριξε λευκή πετσέτα! Στο 88' ο Μπεντ έκανε το τελικό 4-0 από σέντρα του Κάμπελ.

Στο Φράτον Παρκ η καταδικασμένη Πόρτσμουθ βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο από τη Μπέρμιγχαμ, με δύο γκολ του Κάμερον Τζερόμ, στο 10' και το 42'. Ο Κρίστιαν Μπενίτες δημιούργησε και τα δύο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μπήκε και ο Αγγελος Μπασινάς, οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, αλλά μείωσαν μόλις στο 90' με κεφαλιά του Κανού από σέντρα του Ο' Χάρα.
Η Μπέρμιγχαμ έφτασε τους 43 βαθμούς, σώζεται σίγουρα, αλλά και βλέπει πλέον τις θέσεις της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: