Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Αναμένεται ο Άραβας μάνατζερ του Λίνο στη Θεσσαλονίκη

http://www.contra.gr/images/m/linopaok0903_m.jpgΣτην περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς απομένουν μικρολεπτομέρειες για την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας ανανέωσης του συμβολαίου του για άλλα δυο χρόνια και, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές. Άλλωστε το έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές με δηλώσεις του και ο ίδιος ο Σέρβος χαφ. Τα πράγματα είναι πιο ασαφή όσον αφορά την περίπτωση του Μασιέλ Λίνο. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον Άραβα μάνατζερ του Λίνο για να βάλουν τα πράγματα κάτω και να συζητηθούν όλοι οι όροι για την ανανέωση της συνεργασίας του, επίσης για δυο χρόνια ακόμα.

Ο Άραβας μάνατζερ του Λίνο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα. Η άφιξή του δεν θα καθυστερήσει πολύ, γιατί στον ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώσουν τις δυο ανανεώσεις συμβολαίων που εκκρεμούν μέχρι τα τέλη του μήνα. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αμείβεται με 200.000 ευρώ το χρόνο και θα ήθελε διπλασιασμό των αποδοχών του, αφού αυτό είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, η οποία δεν του απέφερε και πολλά χρήματα.

Στον ΠΑΟΚ, από την άλλη, εφαρμόζουν μια πολιτική μείωσης των συμβολαίων, όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία που ανανέωσε το συμβόλαιό του με μείωση αποδοχών κοντά στο 30%. Οι πληροφορίες λένε πως η διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη δεν μπορεί να ανέβει πολύ πάνω από τα 300.000 ετησίως για τον Λίνο, παρά το γεγονός ότι φημολογείται πως ο Βραζιλιάνος έχει προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Όλα αυτά θα συζητηθούν αναλυτικά με τον Άραβα μάνατζέρ του μόλις έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο Φερνάντο Σάντος εισηγήθηκε εδώ και καιρό την παραμονή του Λίνο, αφού προσφέρει πολλά στον επιθετικό τομέα ο Βραζιλιάνος. Κανείς άλλος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος δεν έχει τα στατιστικά του (5 γκολ φέτος και 4 ασίστ), αλλά είναι εμφανείς και οι αμυντικές του αδυναμίες.Πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: