Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ντ’ Ονόφριο: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός από Ολυμπιακό»

Καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός… τάδε έφη ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ’ Ονόφριο, για τον αυριανό αντίπαλο τους στο Europa League, δίνοντας ιδιαίτερο χώρο στον κολακευτικό του λόγο στους Νίνη και Σισέ…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικό του βελγικού συλλόγου, για το κρίσιμο στοίχημα του Europa League:

«Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μπορεί να πετύχει εύκολα γκολ. Κάτι που έδειξε και στα δύο παιχνίδια με τη Ρόμα. Θέλουμε να έχουμε κατοχή και να επιτεθούμε. Θέλουμε να παίξουμε καλά, αλλά μετά το ματς θα σκεφτούμε άμεσα το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο Σισέ σκοράρει τόσο εύκολα όσο αναπνέει. Όμως έχουμε τα μέσα να τον σταματήσουμε. Επίσης, ο Παναθηναϊκός δεν βασίζεται μόνο σε αυτόν. Έχει τον Νίνη, ένα μεγάλο ταλέντο και σε κάθε περίπτωση, το σύστημα του δεν θα αλλάξει».

Γιοβάνοβιτς: «Ελπίζω να νικήσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ένας ποδοσφαιριστής, γνώριμος και αρκετά αναμεμειγμένος με την «κόκκινη» και «πράσινη» μεταγραφολογία, ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς που τελικά δεν ήρθε σε καμία ομάδα από τις δύο, αλλά σέβεται αυτήν που θα βρει απέναντι του στην αναμέτρηση της Πέμπτης, ελπίζοντας ωστόσο η Σταντάρ να φύγει με το τρίποντο. «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω να νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός, τον έχω παρακολουθήσει με τη Ρόμα. Έχει αρετές και ποιότητα. Είναι σημαντικό να μην χάσουμε. Ο Παναθηναϊκός, όπως και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλες ομάδες, με παράδοση, αλλά θέλω να παίξω σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Είμαι 29 ετών και ήθελα το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου».

Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: