Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Βίκτορ Βιτόλο-Του χρόνου Τσάμπιονς Λιγκ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/937b23a6ef9fb58a35208ab494d05f8e_L.jpg?1268203541?1268203541?1268203541Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε σε συμπατριώτες του για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αρη και ανέφερε ότι του χρόνου μπορεί να αγωνίζεται και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός μέσος χαρακτήρισε τον «δικέφαλο» ως τον πιο μεγάλο σύλλογο στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην παίκτης του Αρη επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τόνισε πως οι «κίτρινοι» θέλουν να τους στερήσουν το πρωτάθλημα: «Ποιος ξέρει; Μπορεί του χρόνου να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα θα κριθούν στο ντέρμπι της Κυριακής. Ένα ματς στο οποίο θα είμαστε ήσυχοι, αφού δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι των φιλοξενούμενων. Παλιά είχα πρόβλημα με αυτές τις καταστάσεις, αφού κάτι είχε συμβεί στο αμάξι μου, στο σπίτι μου, ενώ μου έκλεψαν τον φορητό μου υπολογιστή και άλλες συσκευές.

«Σαν θρησκεία»

Ο ΠΑΟΚ είναι ο σύλλογος με τον περισσότερο κόσμο στην Θεσσαλονίκη και ο πιο μεγάλος. Την Κυριακή η φιλοδοξία του Άρη είναι να μας στερήσει το πρωτάθλημα. Ποτέ μου δεν έζησα κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, αφού είμαστε μια ανάσα από το να τα καταφέρουμε. Στην Ελλάδα αυτά τα ματς δεν έχουν καμία σχέση με την Ισπανία. Εδώ είναι σαν θρησκεία και οι άνθρωποι είναι ικανοί για όλα όταν παθιάζονται. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να μην συμβεί κάτι άσχημο. Καμία φορά μπορεί να φτάσει και σε ακραίες καταστάσεις, όπως η σωματική βία». Πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: