Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ραντεβού στις 24 του Απρίλη!

Ραντεβού στις 24 του Απρίλη!

Μία γιορτινή ημέρα ήταν η χθεσινή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως άλλωστε είναι η κάθε Κυριακή που η ομάδα παίζει στο σπίτι της. Ο κόσμος του Άρη έδωσε βροντερό παρών στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 16000 και πλέον φίλαθλοι της ομάδας ήταν φανταστική και πάνω απ’ όλα γιορτινή. Ομάδα και λαός πανηγύρισαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την μεγάλη πρόκριση στον τελικό της 24ης Απριλίου, αλλά και την σημαντική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, που… έστειλε τον Άρη στα πλέι οφ.
Ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης, βρέθηκε δίπλα στην… γλυκιά αγαπημένη του ομάδα και πανηγύρισε την επιτυχία της. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης δεν σταμάτησε να τραγουδά και να δίνει έναν ξεχωριστό ρυθμό από τον οποίον παρασύρθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Οι χιλιάδες φίλοι του Άρη ξεσήκωναν συνεχώς με τον ρυθμό τους «κίτρινους» οι οποίοι μετά την χθεσινή τους νίκη «κλείδωσαν» και τον δεύτερό τους στόχο.
Το «χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκιά…» ήχησε και πάλι, με τους φίλους του Άρη να μην ξεχνούν τα 96α γενέθλια του Συλλόγου, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης ακούστηκαν συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού τα οποία είχαν να κάνουν με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον λαό να ζητάει και την κατάκτησή του από τους ποδοσφαιριστές του Κούπερ το βράδυ της 24ης Απριλίου. Αυτή ήταν και η τελευταία επίσκεψη του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όπως ήταν λογικό με την ολοκλήρωση του αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν προς την Θύρα 3 και χειροκρότησαν τους οπαδούς της ομάδας για την μεγάλη συμπαράσταση και στήριξη που τους παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Επόμενο ραντεβού ομάδας και λαού είναι στο ΟΑΚΑ και έπεται συνέχεια διότι η χρονιά τώρα αρχίζει! Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: