Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση για τον κόσμο ο Αστέρας Τρίπολης


Οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης Σε μία κίνηση με μεγάλη σημασία, προέβη την Μεγάλη Δευτέρα η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Πλέον φαίνεται να αλλάζει κάτι στις σχέσεις ΠΑΕ-οπαδών.

Δεν πέρασε άλλωστε πολύς καιρός από τότε που η διοίκηση άφηνε να διαφανεί ότι εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης της ομάδας σε άλλη πόλη και μάλιστα οι μεγαλομέτοχοι είχαν κάνει και επαφές με τους φορείς της Καλαμάτας. Πλέον όμως η παρουσία του κόσμου στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και η ανακοίνωση της διοίκησης.

Αναλυτικά αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και συμπαραστάθηκε στο κρίσιμο αγώνα με τον Πανθρακικό".

Στον αγωνιστικό τομέα δεν προπονήθηκαν την Μεγάλη Δευτέρα ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα-θεραπεία ο Γαβριήλ Αποστολίδης, ο Παναγιώτης Γεωργίου, ο Σεμπάστιαν Καρέρα, ο Μαρσελάο, ενώ ο Γιάννης Μητσέας παρέμεινε κλινήρης καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: