Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Συγκινήθηκε ο Φάνης...


Φάνης Χριστοδούλου Το συναίσθημα... ξεχείλισε στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι προς τιμήν του Φάνη Χριστοδούλου. Ακόμα και ο ίδιος δάκρυσε με την έκπληξη που του επιφύλασσε ο Σάκης Τζαλαλής ως αντιπρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου βετεράνων.

Ο Τζαλαλής δεν κάλεσε κάποιον πολιτικό για να κάνει την βράβευση, αλλά την μητέρα του Φάνη Χριστοδούλου, Ελένη. Δύο χιλιάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στην οδό Αρτάκης σηκώθηκαν όρθιοι συγκλονισμένοι και χειροκροτούσαν ακατάπαυστα. Πιο συγκινημένος από όλους, όμως, ήταν ο ίδιος ο Φάνης Χριστοδούλου.

"Οταν έπαιζα, για τους δικούς μου λόγους, ήθελα οι γονείς μου να μην βρίσκονται στο γήπεδο. Είναι οξύμωρο, αλλά αυτή πια είναι η πιο όμορφη στιγμή μου, παραλαμβάνοντας ένα βραβείο από τη μητέρα μου" είπε δακρυσμένος ο Φάνης. Ακολούθησαν κι άλλες βραβεύσεις. Από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη (η πλακέτα του συνδέσμου), από τον Γιάννη Σγουρό, νομάρχη Αττικής, τον Δήμο Νέας Σμύρνης, καθώς επίσης, στη βράβευση έκπληξη, από τους θρυλικούς πλαταιείς τους φίλους του Πανιωνίου.

Ολο το παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ ήταν εκεί. Ακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ Ελλήνων βετεράνων και βετεράνων του Πανιωνίου και αντί του καθιερωμένου "ζντο" και ο δύο ομάδες φώναξαν... "ΦΑΝΗΣ"!

Και στις φανέλες των βετεράνων του Πανιωνίου, να υπάρχει σε όλες ο αριθμός "4" και το όνομα "Χριστοδούλου" από πίσω. Στο παιχνίδι, ο Φάνης έπαιξε για τέσσερα λεπτά, έκανε τρία σουτ, χωρίς η μπάλα να του κάνει το χατίρι και έκατσε έκτοτε στον πάγκο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φάνης Χριστουδούλου, Χρήστος Χριστοδούλου, Σγουρός, Χουγκάζ. Μποσγανάς, Καράγκουτης, Γέλιτς, Κωσταντώνης, Κορωναίος, Δρελιώζης, Λινάρδος, Φωσσές, Παύλου,Τσικίμης (προπονητής), Παπαδάκης, Σολωμός, Καραμανώλης, Σαραντάκος
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: Καζιάνης, Τόλλιας, Πρέλειβιτς Κορωνιός, Δημκακόπουλος, Αλβέρτης, Γαλακτερός, Χρυσανθόπουλος, Σκροπολίθας, Μολφέτας, Βετούλας, Ρετζιάς, Λιμνιάτης, Τζαλαλής., Παπαδάκος, Υφαντής, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Γιάννης Γιαννόπουλος.

Παρόντες ήταν επίσης οι... Κικίλιας, Κώστας Πετρόπουλος, Μπακατσιάς, Καλαμπάκος, Ανδρίτσος, Σιγάλας, Παταβούκας, Μίσσας Λαννές..

Aπό την πολιτική ηγεσία, παρούσα ήταν η λάτρης του μπάσκετ, κα. Αποστολάκη, ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο κ. Πλεύρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: