Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

«Εξαφανίστηκε» ο Ντάρμπισαϊρ!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Αγγλος δεν ήταν... Αγγλος στο «ραντεβού» του! Ο λόγος για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στην πρωϊνή προπόνηση του Ολυμπιακού, δίχως να έχει ενημερώσει κανέναν για την απουσία του.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αγγλος άσος των «ερυθρόλευκων» δεν έχει δώσει δικαιώματα στο παρελθόν και το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέστη, είναι ένα δείγμα για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Πειραιά.

Μία ημέρα μετά την «λευκή» ισοπαλία στο «Καραϊσκάκη», το κλίμα είναι βαρύ στο λιμάνι και το περιστατικό με τον Ντάρμπισαϊρ ήρθε να «μαυρίσει» ακόμη περισσότερο το κλίμα. Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως ο Άγγλος επιθετικός είναι αδικαιολόγητος καθώς δεν ενημέρωσε κανέναν με αποτέλεσμα να τον ψάχνουν.

Η πλευρά του παίκτη πάντως, υποστήριξε ότι ο Αγγλος στράικερ ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και γι αυτό δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στην προπόνηση.

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις 11:00. Οι Μέλμπεργκ, Ντουντού, Λεονάρντο και Ζαϊρί συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ οι Γκαλίτσιος και Τοροσίδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Την Τρίτη (30/3) οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί στις 11:00 και το απόγευμα στις 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: