Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κόντης: «Κύπελλο και Champions League»


Κόντης: «Κύπελλο και Champions League»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα λέγοντας: «Έχουμε επιτευχθεί οι δύο στόχοι, με την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και στα πλει οφ. Στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου και γιατί όχι και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Champions League, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Ο πρώτιστος στόχος είναι σίγουρα το Κύπελλο Ελλάδος».
Επίσης υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι ο κ. Κούπερ κάνει «ροτέισον» και για τα δύο, το Κύπελλο είναι σίγουρα πιο εφικτός στόχος επειδή είναι ένας αγώνας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνεις τους άλλους στόχους. Η ομάδα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα και καλύτερη, έχει τραβήξει έναν μεγάλο… Γολγοθά μιας και παίξει δύο αγώνες την εβδομάδα. Ο κ. Κούπερ είχε πει ότι η ομάδα θα είναι καλύτερο στο τέλος της χρονιάς» και συμπλήρωσε: «Ο Άρης έχει γίνει ομάδα, ένα σύνολο που όλοι οι παίκτες παίζουν για τους στόχους, βοηθάνε και αυτοί που είναι στον πάγκο. Δεν υπάρχει ατομισμός, όλοι κοιτάνε το καλό της ομάδας. Οι παίκτες δεν βάζουν το… εγώ τους πάνω από το σύνολο, είναι η μοναδική χρονιά που υπάρχει ένα γκρουπ τόσο ενωμένο όπως αυτό φέτος».
Αναφορικά με τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναικό είπε: «Υπάρχει ένα αίτημα για τις 14 αλλά πιέζουμε για να γίνει 7 Απριλίου, μιας και υπάρχουν θέματα που τρέχουν για τον τελικό όπως τα μέτρα τάξης, τα εισιτήρια και ο καταμερισμός τους» ενώ για το αίτημα να γίνει ο τελικός στο Καυταντζόγλειο αν προκριθεί ο ΠΑΣ είπε: «Τα αιτήματα αυτά είχαν γίνει ανεπίσημα, η ΕΠΟ έχει αποφασίσει να γίνονται όλοι οι τελικοί σε ένα γήπεδο όπως στην Αγγλία και αυτοί θα διεξάγονται στο ΟΑΚΑ. Αυτό αποφασίστηκε γιατί το ΟΑΚΑ θεωρείται το ασφαλέστερο και το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα».
Σε ερώτηση αν θα έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε Κύπελλο και Champions League είπε: «Και τα δύο θα ήθελα. Το καθένα έχει τα δικά του θετικά. Το ένα είναι ένας τίτλος, το άλλο σου δίνει την δυνατότητα να μπεις στους ομίλους και να πάρεις χρήματα που θεωρούνται εξωπραγματικά για τα δεδομένα μας» ενώ για τις γιορτές του Πάσχα και τη διακοπή του πρωταθλήματος είπε: «Είναι ευκαιρία για όλους στην ομάδα να… φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Δεν είναι εύκολο να παίζεις Τετάρτη και Κυριακή. Με χαροποίησε το γεγονός ότι η ομάδα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και στο δεύτερο ημίχρονο είχε δυνάμεις για να τρέξει και να διεκδικήσει την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: