Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Εύκολα η Βιγιαρεάλ τη Σεβίλλη


Ο Μικού πανηγυρίζει... Από αποτυχία σε αποτυχία βαδίζει εσχάτως η Σεβίλλη... Μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην πριμέρα ντιβιζιόν, φαίνεται πως ούτε η απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο των Ανδαλουσιάνων στάθηκε ικανή να "ξορκίσει" το κακό.

Στο ντεμπούτο του Αντόνιο Αλβάρεθ οι σεβιγιάνοι γνώρισαν βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ με 3-0 (4o Ρόσι, 17o Γιορέντε, 90ό Πιρές), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, και με την εν γένει παρουσία τους δεν πείθουν ότι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την 4η θέση που οδηγεί στα "σαλόνια" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Χετάφε, που επικράτησε 3-1 στο «Ριαθόρ» της Λα Κορούνια, σε αγώνα για την 29η ημέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Μαδρίτης βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης με 40 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Μπιλμπάο.

Η τελευταία έχει ένα ματς λιγότερο (παίζει αύριο). Στο ντέρμπι των ουραγών, η Χερέθ επιβλήθηκε 3-0 της Βαγιαδολίδ και φαίνεται να την... τραβάει μαζί της στο γκρεμό, ενώ η Οσασούνα νίκησε 1-0 την Αλμερία και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Τέλος, ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Εσπανιόλ με την Χιχόν.

Τα αποτελέσματα
Χερέθ-Βαγιαδολίδ 3-0
(1ο Βίκτορ Σάντσεθ, 35ο Μίτσελ, 71οπεν. Μπερμέχο)

Εσπανιόλ-Σπόρτινγκ Χιχόν 0-0

Λα Κορούνια-Χετάφε 1-3
(71ο Ρίκι - 21ο, 57ο Μικού, 32οαυτ. Ζε Κάστρο)

Οσασούνα-Αλμερία 1-0
(20ο Παντιάνι)

Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη 3-0
(4o Ρόσι, 17o Γιορέντε, 90ό Πιρές)

Δεν υπάρχουν σχόλια: