Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κώστας Χαλκιάς-Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/xalkias1-200x200.jpg&w=200&h=210&zc=1

Στην επίθεση που και ο ίδιος δέχτηκε από οπαδούς της ΑΕΛ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Χαλκιάς. «Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Ήρθαμε να παίξουμε προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό και να κάνουμε καλύτερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα. Η Λάρισα έπαιξε για τους δικούς της λόγους. Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι καλό από το ματς» τόνισε αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Συγνώμη που το λέω, αυτό που βλέπουμε δεν είναι ποδόσφαιρο. Φοβόμαστε για τη σωματική μας ακεραιότητα. Εγώ προσωπικά φοβήθηκα πάρα πολύ μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Λάρισας, όταν μπήκε πολύς κόσμος στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη. Οι αρμόδιοι να πάρουνε τα μέτρα τους. Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά η δεύτερη που συμβαίνει αυτό σε διάστημα 15 ημερών. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όλα αυτά που συμβαίνουν, να μπαίνει ο καθένας ανεξέλεγκτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να βρίζει και να απειλεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με κάνουν να λυπάμαι πάρα πολύ. Εγώ προσωπικά ένιωσα φόβο».

«Ρεζίλι παγκοσμίως»

Στην ερώτηση αν χτυπήθηκε απάντησε: «Δεν έγινε αυτό, αλλά αν γινόταν και αυτό θα ήταν το χειρότερο. Αλλά ήρθαν μπροστά μου, με απειλούσαν και με βρίζανε. Αυτό έγινε μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ. Συγχαρητήρια στη Λάρισα για την πορεία που προσπαθεί να κάνει. Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να μας ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ και ΟΥΕΦΑ και ποιος θα υποβιβαστεί. Χάνουμε την ουσία του ποδοσφαίρου. Οι αρμόδιοι να δουν τα πράγματα, την ουσία και να τα διορθώσουν. Έχει να κάνει με όλους όσους έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Δεν μοιράζουμε ευθύνες. Φοβήθηκαν για δεύτερη φορά και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, αν θέλετε να παρουσιάζουμε μια ωραία εικόνα για το ποδόσφαιρο. Θα σας παρακαλέσω τους δημοσιογράφους να μην στέλνετε τέτοιες εικόνες στο εξωτερικό γιατί γινόμαστε ρεζίλι παγκοσμίως».
Κληθείς να σχολιάσει την αντιπαλότητα κόντρα στον ΠΑΟΚ, από πλευράς Λάρισας, ως Λαρισαίος που είναι, ο Χαλκιάς υπογράμμισε: «Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο για την ομάδα του. Οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας προσπαθούν το καλύτερο για την ομάδα τους. Όταν πρωταγωνιστές δεν είναι οι ποδοσφαιριστές, το ποδόσφαιρο ξεφεύγει από την ουσία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: