Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Θετικός ο Μπόλονι

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6f1e09835eb590c2f49017f58e630c0c_L.jpg?1269832222?1269832222?1269832222Δεν θα έλεγε όχι ο Λάζλο Μπόλονι σε μία ενδεχόμενη πρόταση της ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Η παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα εξαρτηθεί αποκλεισιτκά από το αν η ομάδα θα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, και ήδη έχουν αρκετά ονόματα προπονητών. Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη «SportDay» για το αν θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. «Ασφαλώς και θα με ενδιέφερε να έρθω στην Ελλάδα και να αναλάβω την ΑΕΚ» .

«Δεν ασχολούμαστε με υποθέσεις»


Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Νάτσο Σκόκο να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Πετρόπουλο έβαλε η διοίκηση της ΑΕΚ. «Δεν ασχολούμαστε με ανύπαρκτα θέματα και υποθετικά ζητήματα», τονίζουν οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Στόχος της ΠΑΕ είναι ο Σκόκο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και αν κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, τότε θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί στο εξωτερικό, αφού σε περίπτωση που συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα οι οπαδοί αναμένεται να αντιδράσουν έντονα.

* Με προβλήματα αποχώρησαν τρεις παίκτες της ΑΕΚ από το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Γκερέιρο έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, ο Γιάχιτς αποχώρησε με κάκωση στο αριστερό χέρι και ο Τζεμπούρ με μία κάκωση στον αριστερό ώμο. Η κατάσταση των τριών παικτών θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα. Η προπόνηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί.

*Θερμή χειραψία είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: