Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πλατινί: "Οι Ιταλοί είναι μόνο λόγια"


Ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί Με άκρως επικριτικά σχόλια αναφέρθηκε στο ιταλικό ποδόσφαιρο ο Μισέλ Πλατινί, υποστηρίζοντας ότι στο Καμπιονάτο μπορεί να μη γίνεται δουλειά, αλλά από... συζήτηση άλλο τίποτα. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σύγκρινε τη Serie A με πρωταθλήματα άλλων χωρών.

«Εφυγα από την Ιταλία περίπου 25 χρόνια πριν, οπότε δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ασχολούνται πλέον εκεί με την ανάπτυξη του αθλήματος. Είμαι όμως σίγουρος ότι μιλούν περισσότερο, ειδικά όταν πρόκειται για ποδοσφαιρική φλυαρία και κουτσομπολιό. Είναι μία από τις δημοφιλείς ασχολίες στην Ιταλία», είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος παράγοντας, πρώην άσος της Γιουβέντους.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στην κατάρρευση της παλιάς ομάδας του, σχολίασε ότι «η Γιουβέντους τα παράτησε υπερβολικά εύκολα», ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στον προπονητή της Ιντερ Ζοσέ Μουρίνιο. «Δεν μπορώ να προβλέψω αν θα πάρει τελικά το πρωτάθλημα η Ιντερ, αλλά ο Μουρίνιο είναι εξαιρετικός προπονητής», κατέληξε ο Πλατινί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: