Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κονέ: «Αφήσαμε τα προβλήματα στην άκρη, για την ιστορία και τον κόσμο του Ηρακλή»

Κονέ: «Αφήσαμε τα προβλήματα στην άκρη, για την ιστορία και τον  κόσμο του Ηρακλή»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Παναγιώτης Κονέ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» αρχικά για την πορεία των «κυανολεύκων» στον δεύτερο γύρο λέγοντας: «Ο αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν ο καθοριστικός από θέμα βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά μπορέσαμε να ανεβούμε αγωνιστικά και να μπορέσουμε να πάρουμε νίκες. Είχαμε κάποιες ήττες στον πρώτο γύρο και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.
Στον δεύτερο γύρο καταλάβαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε την ομάδα, το καταφέραμε και μπορέσαμε να ανεβούμε βαθμολογικά».
Για τον Γιόζεφ Μπουμπένκο είπε: «Η έλευση του κ. Μπουμπένκο με βοήθησε και μένα και την ομάδα και αυτό φάνηκε. Αν ήταν από την αρχή του πρωταθλήματος θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό στην φετινή χρονιά. Δούλεψε αρκετά στο τεχνικό κομμάτι γιατί είχαμε ταλέντο ως ομάδα» ενώ συμπλήρωσε: «Στον πρώτο γύρο φάνηκαν τα προβλήματα, τα οποία μας επηρέασαν στον ψυχολογικό τομέα. Τα ξεπεράσαμε και συγκεντρωθήκαμε στα παιχνίδια και τα καταφέραμε. Πήραμε σημαντικές νίκες. Επιτεύχθηκε ο στόχος που ήταν η παραμονή, και έπρεπε να αφήσουμε τα προβλήματα στην άκρη. Πήραμε την απόφαση αυτή και τα καταφέραμε, για τους φιλάθλους και την ιστορία της ομάδας. Τώρα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για το οικονομικό κομμάτι, κι εμείς ήμαστε άνθρωποι και πρέπει να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες».
Σχετικά με το παιχνίδι στην Αθήνα με τον Παναθηναικό είπε: «Το καλό είναι ότι πάμε να παίξουμε ελεύθερα, κι αυτό έχει βοηθήσει την ομάδα γιατί παίζουμε καλύτερα και το έχουμε αποδείξει αυτό» ενώ και για τον αγώνα με την Ξάνθη όπου οι Θρακιώτες έχουν ενδιαφέρον για τους βαθμούς, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή υπογράμμισε: «Για τους άλλους δεν έχει τελειώσει τίποτα, εμείς δεν έχουμε κανένα στόχο να κυνηγήσουμε. Θα πάμε για τις νίκες για τους φιλάθλους μας, την ιστορία της ομάδας. Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος, γιατί εδώ και καιρό ήμασταν πιεσμένοι και αυτό θα είναι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: