Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Παράπονα για Δαλούκα από ΠΑΣ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/31cce46f3cdac793f430bc7ef23648c5_L.jpg?1269842628?1269842628?1269842628«Καυστική» ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία εκφράζει τα παραπόνα του προς την διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου οι Ηπειρώτες ηττήθηκαν με 2-0.Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος, επισημάναμε - αρκετές φορές είναι η αλήθεια- παράπονά μας από την, τουλάχιστον εχθρική, αντιμετώπιση που τύγχανε η ομάδα μας από τους ανθρώπους, που για ενενήντα λεπτά σε κάθε παιχνίδι ήταν υπεύθυνοι να εφαρμόζουνε, θεωρητικά πάντα σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, τους κανόνες του. Οι κουβέντες έγιναν φωνές και ακολούθως κραυγές από μέρους μας, αλλά μάταια. Κερδίσαμε την συμπάθεια των φιλάθλων με ότι υπέστημεν, αλλά την απόλυτη αδιαφορία και περιφρόνηση αυτών, που θεσμικά, είχαν λόγο και δύναμη να δώσουνε λύση.
Είμαστε δυσάρεστοι στη SUPERLEAGUE. Το δικό μας ήθος και η φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από αυτό που θα «έπρεπε». Μήνυμα ελήφθη. Θα γίνουμε σοφότεροι.
Σεβασμό στην αξιοπρέπεια μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αποτελεί η εν λόγω αναφορά μας στον διαιτητή με τους περισσότερους ορισμούς φέτος στην Superleague. Ο εν λόγω, και ενώ δεν είδε «το πέναλτι του αιώνα» στον αγώνα κυπέλλου της Καβάλας , επιβραβεύτηκε με νέο ορισμό εχθές ( μέσα σε τέσσερις μέρες δηλαδή) για να επαναλάβει τα ίδια. Εφάρμοσε τους ιδιαίτερους κανόνες που ισχύουν φέτος για την ομάδα μας, καθώς είναι προφανές ότι το «γκρέμισμα» ποδοσφαιριστή στην περιοχή και ενώ τούτος κινείται για γκολ, δεν είναι πέναλτι ΠΟΤΕ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, (και δεν ξεχνούμε κύριε Δαλούκα τους ίδιους ιδιαίτερους κανόνες που εφαρμόσατε και στη Λιβαδειά), ενώ με τους ίδιους ιδιαίτερους κανόνες, έμεινε η ομάδα μας με δέκα παίκτες.
Έτσι, με την πιστή εφαρμογή των ιδιαίτερων αυτών κανόνων (και άλλων που για οικονομία χώρου και μόνο αποσιωπούμε), διασφαλίστηκε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν η τελευταία ομάδα που έφυγε ηττημένη από το Καυτατζόγλειο για φέτος.
Η ομάδα μας, την χρονιά που διανύουμε, κυνηγήθηκε και συκοφαντήθηκε, όσο καμία άλλη. Εισπράξαμε, χωρίς να το αξίζουμε, τον ψόγο της ομάδος προκαθορισμένων αποτελεσμάτων. Η ηγεσία του αθλητισμού δεν τολμά να δημοσιοποιήσει τα πλήρη στοιχεία που της διαβιβάστηκαν από την FIFA. Φοβάται.
Οι υποθέσεις θα τεθούν στο αρχείο, λόγω ελλείψεως στοιχείων και η κοινή γνώμη δεν θα μάθει ποτέ, ούτε πληροφοριακά, ποιοι και που ήταν ή όχι εμπλεκόμενοι. Πιστεύουμε δικαίως, γιατί αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν, αλλά και εάν συμβαίνουν δεν μπορούν να αποδειχθούν.
Ως εκ τούτου, δεν συμμεριζόμαστε τις δηλώσεις του αθλητή της ομάδας μας κυρίου Ζαφειρόπουλου, περί αναξιόπιστου πρωταθλήματος. Ούτε τις δηλώσεις του για να προσέξει κανείς τα αποτελέσματα της υπόλοιπης χθεσινής αγωνιστικής.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι με απόφαση της διοίκησης θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο δέκα Ευρώ, διότι τούτος όφειλε να γνωρίζει, ότι στην Ελλάδα των πέντε τελευταίων αγωνιστικών οι τυφλοί βλέπουν και οι ανάπηροι δεν περπατούν απλά, αλλά γίνονται Ολυμπιονίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: