Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ηρακλής-Στοχεύει στην έκτη θέση...


Ιακομπ, Κομπαγιάσι και Μάρα πανηγυρίζουν... Μακριά από τους αρχικούς στόχους του, ο Ηρακλής, που στόχευε, σύμφωνα με τον Αντώνη Ρέμο στην Ευρώπη και κατατάσσεται στην έβδομη θέση, μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα. Μάλιστα, στους κυανόλευκους άνοιξε η όρεξη και γλυκοκοιτάζουν την έκτη θέση της Καβάλας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Αν κρίνει κανείς από την πορεία των δύο ομάδων, δεν είναι δύσκολο να φτάσει μέχρι εκεί, αλλά, θα απέχει παρασάγγας από τον αρχικό στόχο της Ευρώπης, καθότι, μόλις χθες (Κυριακή), εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή.

Το όφελος θα είναι σημαντικό αφού τα τηλεοπτικά θα αυξηθούν σε σχέση με τις χαμηλές θέσεις.

Περιμένουν πληρωμές

Αυτή, τη Μεγάλη Εβδομάδα θα συνεχιστούν οι επαφές του Ανδρέα Παντελή. Ο Κύπριος μετά από ένα μήνα στη διοίκηση, δεν έχει τακτοποιήσει ακόμη τις οφειλές προς τους παίκτες. Υπάρχουν νέες υποσχέσεις γι' αυτή την εβδομάδα. Υποσχέθηκε, δηλαδή, ότι θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και θα κάνουν Πάσχα όπως πρέπει. Το ίδιο και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ που έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα.

Συνδεσμίτες και χρέη.

Από την άλλη, οι συνδεσμίτες, δεν φαίνεται να πείθονται και εξακολουθούν να βρίσκονται απέναντι από τη διοίκηση Ρέμου και τα νέο πρόσωπο, τον Παντελή.

Μιλούν για θολό τοπίο, μαθαίνουν για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και ανησυχούν για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της ομάδας.

Ανησυχούν ακόμη και για όσα αναφέρθηκαν προσφάτως σχετικά με χρέος ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δημοσιοποιήθηκε με κάθε επισημότητα από το υπουργείο οικονομικών και ο Ηρακλής δεν αντέδρασε. Δεν ερμήνευσε, ως όφειλε, δεν έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση και όλοι αναρωτιούνται αν τελικά ισχύει αυτό το νούμερο και τι θα επακολουθήσει.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι πρόκειται για «λογιστικό» νούμερο και τα χρέη της ΠΑΕ καταβάλλονται σε δόσεις, όπως είχε διευθετηθεί από το ξεκίνημα της θητείας Ρέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: