Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Εβδομάδα εξελίξεων

Εβδομάδα εξελίξεων

Ο Ανδρέας Παντελή ήταν στο γήπεδο. Πήγε μάλιστα και ανήμερα του αγώνα στο ξενοδοχείο της αποστολής, πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, πήγε στα αποδυτήρια και μετά από το τέλος της αναμέτρησης, αλλά τίποτα ακόμη για πληρωμές. Οι παίκτες δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη από την ομάδα τι μέλλει γενέσθαι στο συγκεκριμένο θέμα.
Όπως καταλαβαίνει κανείς, καθοριστική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους «κυανόλευκους», αφού πλέον η προσοχή θα στραφεί εξ ολοκλήρου στα εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν και είναι αναμφίβολα οικονομικής φύσεως. Βασικό μέλημα είναι να βρεθεί φυσικά η «χρυσή τομή» με τους δυο παίκτες, που έχουν κερδίσει τις προσφυγές τους (Τούμα και Μπόσνιακ), οι οποίοι διεκδικούν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πράξη οι υποσχέσεις

Παράλληλα, οι παίκτες περιμένουν να διαπιστώσουν αν θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις, που έχουν πάρει από τον Ανδρέα Παντελή. Το ίδιο και το υπαλληλικό προσωπικό, όπως και στα τμήματα υποδομής. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στην ομάδα, αν δεν γίνουν πληρωμές. Έτσι, ο Κύπριος επιχειρηματίας και εν δυνάμει πρόεδρος της ομάδας καλείται να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που υπάρχουν ώστε να μην γιγαντωθούν τα προβλήματα και φυσικά να βρεθεί μία ξεκάθαρη λύση. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να οριστεί η ημερομηνία για την έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί ο Παντελή θα αναλάβει την προεδρία, ενώ οι φίλαθλοι με την σειρά τους περιμένουν να αλλάξουν χέρια και οι μετοχές και να είναι πλέον στην κατοχή του ΓΣ, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και από εκεί να βρεθεί ένας αγοραστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: