Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μαζί και τη νέα χρονια Παπακώστας και ΑΕΛ

http://www.contra.gr/images/m/PAPAKOSTAS012_m.jpgΜόλις την προηγούμενη Τετάρτη και όταν από το πουθενά, με αφορμή δημοσίευμα αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας περί επιστροφής του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ΑΕΛ, η διοίκηση της λαρισινής ΠΑΕ είχε κινηθεί τάχιστα και εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων.H επιχειρηματολογία έλεγε αφενός ότι η ομάδα έχει προπονητή αφετέρου ότι ο Γιάννης Παπακώστας έχει τον πρώτο λόγο και για τη νέα χρονιά και θα είναι αυτός με τον οποίο η λαρισινή διοίκηση θα συζητήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Όλα αυτά βέβαια ίσχυαν ως και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη του οποίου ο Κώστα Πηλαδάκης φρόντισε να δώσει την "είδηση", όταν ρωτήθηκε για τον άνθρωπο που θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στον πάγκο της λαρισινής ομάδας: «Όταν ένας άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο μας και έχει τόσο καλά αποτελέσματα πιστεύεται ότι δεν θα υπάρχει διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας;

Έχω μιλήσει μαζί του αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία ανακοινώνονται και κάποια που δεν ανακοινώνονται». Αυτές ήταν οι κουβέντες του πρωτοκάθεδρου της λαρισινής ομάδας που oυσιαστικά «σκιαγράφησαν» πάρα πολλά πράγματα.

Οι πληροφορίες…

Πριν βέβαια από τη συγκεκριμένη δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη οι πληροφορίες μας οδηγούσαν σε ένα βασικό συμπέρασμα: ότι ο Γιάννης Παπακώστας δεν θα ήταν απλά ο πρώτος που δικαιωματικά θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, αλλά είχε μετατραπεί στο φαβορί για να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΛ, μιας και τα αποτελέσματα δικαίωσαν την επιλογή του και παράλληλα η "βυσσινί" ομάδα άρχισε να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο.

Ήδη λοιπόν από την προηγούμενη Παρασκευή αυτό που αποτελούσε θέμα συζήτησης ήταν η θέληση της λαρισινής διοίκησης να επιτρέψει στον Παπακώστα να βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, έστω και αν όπως είπε και ο κ. Πηλαδάκης "υπάρχουν πράγματα που ανακοινώνονται και κάποια που δεν ανακοινώνονται".

Ουσιαστικά αυτό που φαίνεται ότι απομένει είναι μία ακόμη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για να διευθετηθούν και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και ίσως η σχετική ανακοίνωση να έρθει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: