Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ψωμιάδης: «Να βρουν τρόπο τιμωρίας, όχι να κυνηγάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Διονύσης Ψωμιάδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την απόφαση του ΓΓΑ, κ. Μπιτσαξτή να αναστείλει την χρηματοδότηση του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω των κρουσμάτων βίας και τόνισε: «Μεγαλώνω και γίνομαι σοφότερος από ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο, όπως ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Καταλαβαίνω τι πάει να κάνει με την βία, αλλά κόβοντας τα χρήματα για την ΕΠΟ κυνηγάει τις ερασιτεχνικές ομάδες, τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Το πραγματικά… αντίδοτο κατά της εξάρτησης των ανθρώπων από τις κακές συνήθειες είναι ο αθλητισμός. Άλλο να βρω λύση για την βία και την ατιμωρησία και άλλο αυτό που πάει να κάνει. Αν είναι… μάγκας να βρει λύση, να αλλάξει τον νόμο για την βία. Πήγαν οι αληταράδες στον Χαλκιά και του όρμηξαν γιατί μένουν ατιμώρητοι. Βρείτε τρόπο τιμωρίας και υπάρχει. Οποιοσδήποτε κάνει επεισόδια. Υπήρχε ο Νόμος Ορφανού, υπάρχει αυτός ο νόμος; Βλέπουμε να κυνηγάνε Αστυνομικούς, είναι δυνατόν».
Ο κ. Ψωμιάδης συνέχισε λέγοντας: «Όποιος κάνει επεισόδιο στο κρατητήριο, όχι στην φυλακή. Αυτό που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο κάθε ΓΓΑ και ο κάθε Υφυπουργός είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, ο οποίος σώζει ζωές, σώζει τα παιδιά μας. Κι εμείς έχουμε κάποια άσχημα περιστατικά αλλά ελάχιστα. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή μπήκαν και κυνηγούσαν έναν άνθρωπο της σεκιούριτι, μόνο οι χούλιγκαν έχουν δικαίωμα να μιλάνε. Ας πάρουν κάποια μέτρα για να δουν αν οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι. Οι ηλίθιοι κυβερνούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στους χούλιγκαν. Συνέλαβε κάποιους και μετά θα βγουν οι… ψευτοκουλτουριάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ και θα φωνάζουν».
Ο κ. Ψωμιάδης υπογράμμισε: «Αυτά τα μέτρα είναι εις βάρος των παιδιών μας, εγκληματούν όλοι αυτοί. Αυτοί πρώτοι πρέπει να πάνε στο δικαστήριο. Για το Χρηματιστήριο δεν πήγε κανείς φυλακή, για το Βατοπέδι κανείς, για την… παράγκα κανείς. Για την… παράγκα κατέβηκα 11 φορές στην Αθήνα με δικά μου έξοδα και δεν γίνονταν η δίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: