Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μέρες τελικού στον Αρη


Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ με τη φόρμα του Αρη Οι τέσσερις μέρες του Κούπερ. Κι όχι μόνο του Αργεντινού τεχνικού. Ολόκληρου του Αρη, για να είμαστε ακριβείς, αφού μέσα σε τέσσερις μέρες, κατάφερε να αγκαλιάσει τους δύο φετινούς του στόχους και να ολοκληρώσει το σημαντικό κύκλο από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Την περασμένη Πέμπτη πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου, στις 24 Απριλίου και έπεται συνέχεια με τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ, όπως προκύπτει μετά τη χθεσινή νίκη του επί του Λεβαδειακού. Κατά συνέπεια, από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, έκανε το. καθήκον του παίζοντας όλη τη χρονιά. Ή σχεδόν όλη αφού, λίγο έως πολύ, είχε ξεκαθαρίσει η κατάκτηση της πέμπτης θέσεις που οδηγεί στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, βέβαια, εφόσον ο ΠΑΟ προκριθεί σε βάρος του ΠΑΣ, θα έχει οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του στο γκρουπ των Ελλήνων Ευρωπαίων για την επόμενη σεζόν.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, υπάρχει χρόνος και χώρος για όλους. Η ομάδα θα φρεσκαριστεί και θα παίξει με Αστέρα και Ολυμπιακό μακριά από τη Θεσσαλονίκη, όπου οι οπαδοί του θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον τελικό της 24 Απριλίου για να την χειροκροτήσουν.

Όλα στον Αρη στρέφονται γύρω από έναν ακόμη τελικό, όπως σχεδόν έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι «κίτρινοι» που μετρούν τέσσερις συμμετοχές σε δέκα χρόνια.

Ήδη απασχολεί το πόσα εισιτήρια αναλογούν στον ’ρη για τον τελικό του ΟΑΚΑ, ήδη οι συνδεσμίτες προετοιμάζονται για να στήσουν πανηγύρι στις κερκίδες και η διοίκηση οργανώνεται για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις όλων.

Οι δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος περνούν σε δεύτερο πλάνο κι δεν ασχολείται κανείς στο βαθμό που να αναγνωρίζεται κρισιμότητα για τη συγκομιδή βαθμών.

Ο Κούπερ ήδη ανανεώνει τους ποδοσφαιριστές του και αρκετούς από αυτούς θα εξακολουθεί να τους ξεκουράζει ενόψει τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: