Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Δεν παραιτείται ο Τζόλα


Ο Τζιανφράνκο Τζόλα Ο Τζιανφράνκο Τζόλα δήλωσε ότι παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ και πως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τις πιθανότητες της ομάδας του για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Το Σάββατο τα "σφυριά" γνώρισαν την εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Στόουκ Σίτι, η οποία ήταν η έκτη διαδοχική στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να είναι στην 17η θέση της κατάταξης, όπου ισοβαθμούν με τη Χαλ στους 27 βαθμούς και βρίσκονται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από τις "τίγρεις".

"Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω", τόνισε ο Τζόλα, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ, και συνέχισε: "Η ήττα το Σάββατο μας πλήγωσε όλους, αλλά ξέρω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και διαθέτουμε την ικανότητα να πετύχουμε τους αντικειμενικούς σκοπούς μας. Οι ιδιοκτήτες με έχουν στηρίξει και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Η μόνη σκέψη μου για τώρα είναι να κρατήσω αυτόν τον σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό παραμένει ο στόχος μου. Θα δώσω ό,τι μπορώ, προκειμένου να τον πραγματοποιήσω από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν".

Ο Τζόλα, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ τον Σεπτέμβριο του 2008, καλείται πλέον να οδηγήσει τα «σφυριά» στη σωτηρία στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ". "Κανείς δεν θα πρέπει να μας ξεγράψει", συνέχισε ο Ιταλός, για να καταλήξει: "Μολονότι είμαστε σε επικίνδυνη θέση, έχουμε χρόνο για να διορθώσουμε τα πράγματα και να έχουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας στο τέλος της σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: