Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ο Ρούνεϊ έβρισε διαιτητή

http://www.contra.gr/images/m/rooney_m.jpgΗ νίκη της Αγγλίας επί των Platinum Stars με 3-0 μπορεί να ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς ο αντίπαλος δεν ενδείκνυται για ασφαλή συμπεράσματα, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι έλειψαν τα παρατράγουδα.Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Γουέιν Ρούνεϊ διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, Τζεφ Σελόγκβ όμως δεν έμεινε απλά στα παράπονα και στις διαμαρτυρίες. “Ο Ρούνεϊ με πρόσβαλε. Μου είπε να πάω να γ.... Πρέπει να μάθει να ελέγχει τα νεύρα του. Μπορεί να αποβληθεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ειδικά αν χρησιμοποιεί τέτοιου είδους εκφράσεις. Αν προσβάλει έναν διαιτητή σαν και εμένα, τότε μπορεί να το κάνει και με τους άλλους, εξίσου”, τόνισε αρχικά.

Μάλιστα, ο άρχοντας της αναμέτρησης έδωσε τη δική του εκδοχή για τη συμπεριφορά αυτή, λέγοντας: “Βέβαια, οι παίκτες της Αγγλίας μπορεί να είπαν οτι είναι ένα φιλικό παιχνίδι και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε, απο τη στιγμή που ο διαιτητής δεν είναι και τόσο επαγγελματίας. Είναι ντροπή. Είναι καλός παίκτης όταν τον βλέπεις απο την τηλεόραση, αλλά όταν τον βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο καταλαβαίνεις οτι προσβάλει συνέχεια τους διαιτητές”.

Ολοκληρώνοντας όμως, αποκάλυψε πως το... βαρύ πυροβολικό της Αγγλίας, προσπάθησε να τον... γλυκάνει στο τέλος: “Η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε είναι οτι ο Ρούνεϊ προσβάλει τους ανθρώπους και κάνει φάουλ στους άλλους παίκτες. Είμαι πολύ απογοητευμένος μαζί του γιατί είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Θα παραμείνει όμως. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου έδωσε τη φανέλα τους ως δώρο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: