Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Κατατέθηκε η έφεση


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης... Ο Ηρακλής κατέθεσε την έφεσή του στην αρμόδια Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και αναμένει τη δικάσιμο. Ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό και σχεδόν περίεργο που μέχρι τώρα, δεν έχει λάβει απάντηση σε εξώδικο που έστειλε από την Παρασκευή και ζητούσε να ενημερωθεί για τη σύσταση της επιτροπής. Ζητά να μάθει ποιοι τον δικάζουν, όπως γίνεται σε όλες τις ευνομούμενες κοινωνίες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΗρακλήςΓιάννης Τάκης διευκρίνισε ότι: "Κατατέθηκε η έφεση. Ελπίζω στη συνειδητοποίηση των ανθρώπων της Ε.Π.Ο. ότι αυτή η κακόγουστη φάρσα θα ανατραπεί. Η επιτροπή λειτούργησε τόσο πολύ τυπολατρικά. Εμείς, στην έφεση σημείο-σημείο τα πράγματα που η Επιτροπή έλεγε ότι λείπουν και ότι δεν διευκρινίστηκαν, διευκρινίστηκαν".

Αναφέρθηκε στο εξώδικο που παραμένει αναπάντητο. "Μέχρι σήμερα και παρά το ότι από την Παρασκευή στείλαμε εξώδικο, δεν γνωρίζουμε επίσημα ποια είναι τα μέλη και ποιες είναι οι ιδιότητές τους. Η έφεση κατατέθηκε, το εξώδικο πήγε την Παρασκευή στην Ε.Π.Ο. και εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι που μας δικάζουν. Νομίζω ότι όλοι, όταν τελειώσει αυτή η κακόγουστη φάρσα, θα βγούνε πιο ώριμοι και πιο συνειδητοποιημένοι. Ο Ηρακλής θα καταθέσει πρόταση, στο εφ' εξής, όλη η διαδικασία να γίνεται με παρόντες όλους τους ενδιαφερόμενους. Αφού θέλουμε διαφάνεια και υγιείς σχέσεις στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι εντάξει, ποιος είναι λιγότερο εντάξει και τι ποινές θα επιβάλλονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: