Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"Συγγνώμη στον ΠΑΣ"

http://1.1.1.5/bmi/www.sport24.gr/ast/cov/bo/borovilos_2009_11_23_10_48_8_b.jpg

Επιστολή προς τον ΠΑΣ Γιάννινα έστειλε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ζητώντας συγγνώμη για το θέμα που προέκυψε με τον Ηλία Μιχαλόπουλο.O πρόεδρος των Αρκάδων έριξε ευθύνες στον παίκτη και τον εκπρόσωπό του, υπογραμμίζοντας πως τον είχαν διαβεβαιώσει πως πρόκειται για ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η επιστολή: Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δια του Προέδρου της Γιώργου Μποροβήλου έστειλε την παρακάτω επιστολή στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ποδοσφαιριστή ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΑ, αλλά ταυτόχρονα να εξηγήσει και τη θέση της πάνω στο υπόψη ζήτημα.

Τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο μάνατζερ του μας διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για ήδη ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Τότε και μόνο τότε κάναμε συζήτηση και με τις δύο πλευρές (παίκτη+μάνατζερ) και ήρθαμε σε μία κατ’ αρχήν συμφωνία την οποία μάλιστα αναρτήσαμε και στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας.

Μόλις διαπιστώσαμε ότι τα πράγματα δεν είχαν όπως μας διαβεβαίωνε η πλευρά του ποδοσφαιριστή ΑΜΕΣΩΣ η ανακοίνωση αυτή κατέβηκε από το σάιτ του ΑΣΤΕΡΑ σταματώντας ταυτόχρονα κάθε περαιτέρω ενέργεια πάνω στο ζήτημα αυτό. Και εδώ γεννάται ένα πολύ απλό ερώτημα:

Αν υπήρχε εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ δόλος θα ανακοινώναμε την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας;

Η γενικότερη πολιτική του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι να έχει ΑΡΙΣΤΕΣ και κρυστάλλινες σχέσεις με ΟΛΕΣ τις ομάδες που συναλλάσσεται και αυτό το έχει αποδείξει στη μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, όπου δεν έχει δώσει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως δικαίωμα για το αντίθετο.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον ΑΣΤΟΧΟ και ΑΔΙΚΟ ένα πράγματι λάθος για το οποίο για μία ακόμα φορά ζητάμε συγγνώμη, να εκλαμβάνεται ως δόλος και ως προσπάθεια αρπαγής ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας.

Με εκτίμηση

Για την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Μποροβήλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: