Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Σισέ: Έχω καλό προαίσθημα

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την πεποίθηση του πως η Γαλλία μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «Sports». «Έχω καλό προαίσθημα. Πάντα το είχα. Μπορούμε να το κατακτήσουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 28χρονος άσος.

Και συνεχίζει: «Μόνο όταν είσαι σίγουρος για τέτοιου είδους μεγάλα πράγματα μπορείς να τα επιτύχεις και να ξεπεράσεις ομάδες που λένε ότι είναι καλύτερες από τη δική σου». Ο Σισέ αναφέρθηκε και στον ομοσπονδιακό προπονητή των «τρικολόρ», Ραϊμόν Ντομενέκ: «Είναι ένα πρόσωπο το οποίο το σέβομαι και το εκτιμώ πολύ.

Ένα πρόσωπο με χαρακτήρα όπως κι εγώ. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να ενοχλεί, όπως μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος δεν με συμπαθούσε πάντα. Όταν είσαι μία ισχυρή προσωπικότητα, όταν είσαι συχνά στα όρια, είτε σε αγαπούν είτε σε αντιπαθούν».

Όσο για την γνωστή ιστορία με την ανήλικη πόρνη: «Όλο αυτό το θέμα είναι γελοίο. Πλέον, όμως, έγινε και τελείωσε. Αυτό είναι όλο! Το διαγράφουμε και δε μιλάμε ξανά διότι είναι απαράδεκτο. Από την άλλη πλευρά, για να μάθετε καλά τον Φρανκ, το όλο θέμα ουσιαστικά υπόσχεται ένα πολύ καλό Μουντιάλ από την πλευρά του, διότι θέλει πολύ να κάνει όλο τον κόσμο να... σκάσει. Ουδέν κακόν αμιγές καλού».

Η ιστοσελίδα γράφει για τον Σισέ: «Για μία ακόμα φορά, ο Τζιμπρίλ Σισέ ξαναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του και αποδεικνύει την απίστευτη ψυχική του δύναμη. Πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο επιθετικός θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Γαλλίας και δεν ακούει με τίποτα ότι θα πάει στην Νότιο Αφρική μόνο για την συμμετοχή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: