Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Έκρηξη του Φάμπιο Καπέλο στα αποδυτήρια

http://www.contra.gr/images/m/capello_m.jpgΠοιος είδε τον Φάμπιο Καπέλο και δεν τον φοβήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα της Αγγλίας με τους Platinum Stars, καθώς ήταν μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν απο την παρουσία των παικτών του.Ο Ιταλός τεχνικός μπήκε στα αποδυτήρια και στην κυριολεξία ήταν έτοιμος να εκραγεί, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι εφημερίδες στο νησί, κανείς δεν τον έχει ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας. “Ξέρω οτι είναι ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά παράλληλα είναι και ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζεται”, τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του, στην ολιγόλεπτη ομιλία του.

Βέβαια, μπορεί να μην είπε πολλές κουβέντες, αλλά οι εκφράσεις στο πρόσωπό του έκαναν κατανοητό στους Άγγλους το μήνυμα που ήθελε να τους περάσει: “Για να είμαι ειλικρινής, ο προπονητής δεν ήταν ικανοποιημένος απο την παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πολύ σύντομος σε όσα μας είπε, αλλά έγινε κατανοητός. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και θέλει να κερδίζουμε συνέχει”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζερμέν Ντεφόε.

Ο επιθετικός των “λιονταριών” μάλιστα δικαιολόγησε τον προπονητή του λέγοντας: “Μας “φορτώνει” πριν το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που είναι απολύτως σωστό. Μέχρι το τέλος του αγώνα θέλει να πιέζουμε ψηλά, να κερδίζουμε τη μπάλα και να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη και στην προπόνηση. Μας είπε οτι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί προκειμένου να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θέλει να παίζουμε χαλαρά. Μόνο αν αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις προπονήσεις λες και παίζουμε επίσημο παιχνίδι, μπορούμε να βελτιωθούμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: