Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Μπέος: «Ο Ηρακλής θα πάρει δικαιωματικά την άδεια»-Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μια προσωρινή λύση

Μπέος: «Ο Ηρακλής θα πάρει δικαιωματικά την άδεια»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος για το θέμα του Ηρακλή, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν δικαιωματικά την αδειοδότηση. «Συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή. Από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο. Έδειξαν μια άλλη εικόνα και μια δυναμική, που θα προβληματίσει και τον πλέον αδιάφορο. Μπράβο τους» είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και συνέχισε: «Το σκεπτικό του νομοθέτη δεν είναι να εξοντώσει κάποιον, αλλά να βάλει τέτοιες ποινές για να συνετιστεί κάποιος και να πληρώσει. Έχεις μια οφειλή στο δημόσιο, σε πάει αυτόφωρο, αν το πληρώσεις έστω και λίγο μετά, δεν έχεις επιπτώσεις. Σε έπιασε ο αστυνομικός να οδηγάς χωρίς να έχεις μαζί σου το δίπλωμα, πας στο δικαστήριο και το δείχνεις και δε σου κάνουν τίποτα. Ναι, υπάρχει ένας κανονισμός, που λέει μέχρι 31 Μαρτίου πρέπει να εξοφληθούν οι οφειλές. Δε λέει ότι αν πληρώσεις στις 5 Απριλίου ή 5 Μαΐου, κακώς τις πλήρωσες. Αν είναι έτσι, ας πει ο Ηρακλής δώστε πίσω τα λεφτά μου και ρίξτε με. Δικαιωματικά ο Ηρακλής θα πάρει την αδειοδότηση, από την αρχή έλεγα αυτό».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Νίκο Τζώρτζογλου, ο κ. Μπέος είπε: «Το ποιος ειναι διεφθαρμένος ας το κρίνει ο κόσμος του Ηρακλή. Είναι ντροπή γα τον Ηρακλή να έχει υποστηρικτές σαν τον κ. Τζώρτζογλου. Στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας ο Εργοτέλης ψήφισε κατά. Μπορεί μετά να δέχτηκε το λάθος του, αλλά ήταν αργά, ας πήγαινε ο ίδιος να ψήφιζε. Αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες. Εκπρόσωπος του Εργοτέλη ήταν ο κ. Παπουτσάκης. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Όχι μόνο ψήφισε, αλλά πήρε και θέση. Αν νομίζει ο κ. Τζώρτζογλου ότι επειδή έχει μουστάκι είναι άνδρας κάνει λάθος. Δε λέω ότι δεν είναι, αλλά άλλο να νομίζεις ότι είσαι».

Για την έδρα της μαγνησιακής ομάδας, επισήμανε: Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μια προσωρινή λύση. Στο ΕΑΚ δεν προλαβαίνουμε να μπούμε, ίσως αν ολοκληρωθούν τα έργα να πούμε Νοέμβριο ή Δεκέμβριο. Το ΕΑΚ είναι η φυσική έδρα του Ολυμπιακού, το «σπίτι» του. Για το Πανθεσσαλικό δεν έχουν υπογραφεί ακόμα οι συμβάσεις».

Όσο για το στόχο του Ολυμπιακού Βόλου, ο κ. Μπέος τόνισε: «Στόχος μας είναι να σταθεροποιηθούμε στην Α’ Εθνική κι αν μπορέσουμε να γίνει ο Ολυμπιακός Βόλου πρώτη επαρχιακή ομάδα. Και στη σνέχεια, σε συνεννόηση και με τους φιλάθλους μας, να μην τιμωρηθούμε ούτε μία φορά και να πάρουμε το σχετικό βραβείο φερ πλέι. Η δική μου συμπεριφρά δεν έχει να κάνει με αυτήν των φιλάθλων. Εγώ προστατεύω την ομάδα μου, αν κάνω κάτι μετά το τέλος του αγώνα δε σημαίνει ότι έγινε κάτι από τον κόσμο στη διάρκεα του ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: