Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Απίστευτοι διάλογοι διαιτητών στο Ελλάδα-Σουηδία!

http://www.sport24.gr/ast/cov/he/hellassweden_b.jpgΌσο κι αν έχει εξελιχθεί η τεχνολογία, τα όσα συμβαίνουν και λέγονται μέσα στο γήπεδο τα ξέρουν μόνο οι παίκτες και οι διαιτητές. Οι τελευταίοι μάλιστα πολλές φορές είναι οι πρωταγωνιστές ενός αγώνα, κάτι που συμβαίνει και στο παρακάτω video, από τον εναρκτήριο ματς της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Σουηδία στο Euro 2008.Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και θα διαπιστώσετε ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας και αυτό της Σουηδίας, Μάσιμο Μπουζάκα, έχει απίστευτους διαλόγους με τους βοηθούς του, τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και τον Άγγελο Μπασινά.

Όλα ξεκινούν με τον "τυπάρα", στον οποίο ο Ελβετός ρέφερι κάνει πολλές παρατηρήσεις επειδή κάνει γκριμάτσες. Ο Μπουζάκα φωνάζει στον Καραγκούνη να σταματήσει, τον απειλεί με κίτρινη κάρτα και εκείνος με την σειρά του του ζητάει συγγνώμη. Οι διάλογοι ανάμεσα στον Ελβετό και τον "Κάρα" είναι στα ιταλικά, καθώς ο διαιτητής προφανώς ξέρει για το πέρασμα του ποδοσφαιριστή από την Ίντερ.

Την συκυτάλη στο video παίρνουν οι διάλογοι ανάμεσα στον Μπουσάκα και τους βοηθούς του. Ο Ελβετός ζητάει συμβουλές από τους βοηθούς του για κάποιες αποφάσεις, ενώ σε μια στιγμή ξαναφωνάζει στον Γιώργο Καραγκούνη.

Στην συνέχεια όμως έρχονται τα καλύτερα... Ο τέταρτος βοηθός λέει στον Μπουζάκα πως βρέχει στην πόλη και ίσως αυτό να γίνει και στο γήπεδο και ακούει τα εξ' αμάξης από τον Ελβετό που του ζητάει να σκάσει και να συγκεντρωθεί στον αγώνα.

Το παρασκήνιο όμως έρχεται στο τέλος, όπου ο Μάσιμο Μπουζάκα ζητάει συγνώμη για τις αποφάσεις του αρχικά στον Βασίλη Τοροσίδη και στην συνέχεια στον Άγγελο Μπασινά και στην συνέχεια τους λέει πως: "Δεν είμαστε Θεοί. Κάνουμε λάθη...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: