Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ετοιμάζεται για κάθοδο στην Αθήνα ο λαός του Ηρακλή

Ετοιμάζεται για κάθοδο στην Αθήνα ο λαός του Ηρακλή

Στην Αθήνα είναι το επόμενο ραντεβού των φιλάθλων του Ηρακλή. Ο λαός του «Γηραιού» ετοιμάζεται για μεγάλη κάθοδο αύριο Τετάρτη για να βροντοφωνάξει στην πρωτεύουσα για την αδικία που έχει υποστεί η ομάδα του. Μάλιστα, οι φίλοι του Ηρακλή ζητούν να κλείσει η αγορά της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη!
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας σχετικά στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, να έχουμε μέτρο στη ζωή μας. Αν είχα τη δυνατότητα να κλείσω όλη τη Θεσσαλονίκη θα το έκανα. Αλλά ο νόμος δε μου δίνει αυτό το δικαίωμα. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Λιβαδειά ή Δράμα ή Ιωάννινα, που έχουν μία ομάδα. Πως θα αντικρούσουμε τις απόψεις κάποιων άλλων ακραίων οπαδών, όχι φιλάθλων, αλλά και πως θα αντικρούσεις κάποιες φωνές πολιτών και επιχερηματιών σε μια τέτοια δύσκολη οικονομικά εποχή; Εξάλλου, αυτή η διαδικασία έχει μεταφερθεί στον εμπορικό σύλλογο. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να το κάνω για μία εβδομάδα, όχι για μία μέρα. Αλλά την άλλη μέρα θα με στείλουν στον εισαγγελέα και τι θα του πω, ότι παρανόμησα;».
Συνεχίζοντας, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα συμβούλια της ΠΑΕ Ηρακλής και του Γ.Σ. Ηρακλής. Υπογράψαμε ένα αίτημα που μας ζήτησαν, είναι γνωστή η θέση μας. Όταν με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για άλλα θέματα και εγώ ξεκινάω με το θέμα του Ηρακλή πάντα για να το ακούνε όλοι, νομίζω ότι αυτό λέει πολλά. Καταλαβαίνω τον πόνο όλων των Ηρακληδέων. Στείλαμε έγγραφα σε όλους τους αρμόδιους. Ό,τι μας ζήτησαν οι διοικήσεις, τα κάναμε. Θα προσπαθήσω να κατέβω κι εγώ αύριο στην Αθήνα, αν και έχω μια σημαντική συνάντηση. Είμαστε πάντα κοντά στον αθλητισμό και σε όλες τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: