Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Καβάλα: Πάει για "μπαμ" με Σαμπανί Νοντά!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Mπορεί ο Κάρελ Γιάρολιμ να χάθηκε για την Καβάλα, με τον 54άχρονο τεχνικό της Σλάβια Πράγας να επέλεξε τελικά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Τσέχους, ωστόσο η ομάδα της Μακεδονίας δεν τα παρατάει και σχεδιάζει νέο μεταγραφικό "χτύπημα", αυτή τη φορά για την κορυφή της επίθεσή της.

Ο λόγος για τον Σαμπανί Νοντά, με την εφημερίδα "Goal" να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο 33άχρονος πρώην επιθετικός της Γαλατάσαραϊ έχει μπει στο στόχαστρο του Σταύρου Ψωμιάδη και ότι οι "Αργοναύτες" θα προσπαθήσουν να φέρουν τα πάνω κάτω για να τον φέρουν στη Σούπερ Λίγκα.

Ο 33άχρονος Κογκολέζος φορ, ο οποίος έχει φάει με το... κουτάλι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέσα από την παρουσία του σε Μονακό, Ρόμα και Μπλάκμπερν, βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας από τις 27 Ιανουαρίου μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη "Γαλατά", ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει υπέρβαση για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή λόγω του υψηλού κασέ του που ανέρχεται στα 700.000 ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2000 η Μονακό δαπάνησε 25.000.000 δολάρια για να τον πάρει από τη Ρεν, ενώ χάι-λάιτ στην καριέρα του είναι αναμφίβολα το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2006 με τη φανέλα της Ρόμα, για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: