Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Τσεσνάουσκις: "Δεν το σκέφτηκα πολύ"


Ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις Στο ΑΡΗΣ FM 92,8 φιλοξενήθηκε ο Λιθουανός μεσοεπιθετικός, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις που υπέγραψε για τρία χρόνια με τους κίτρινους. Ο Τσεσνάουσκις δήλωσε «πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να δώσω όλα μου τα συναισθήματα στη νέα μου ομάδα και να βρω τις ευκαιρίες που επιζητώ για να βοηθήσω την ομάδα του Αρη. Δεν το πολυσκέφτηκα για να πάρω την απόφασή μου. Είχα άποψη για τον Αρη, είχα και το internet στη διάθεσή μου, αλλά και την άποψη του μάνατζερ μου. Δεν το σκέφτηκα πολύ, κατευθείαν είπα το "ναι" και υπέγραψα το συμβόλαιό μου».

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το πώς σκέφτεται τον Αρη και για τη νέα αγωνιστική χρονιά, απάντησε: «Θέλω να κάνουμε καλή δουλειά στην προετοιμασία, πριν ξεκινήσει η χρονιά και να μπορέσουμε, δουλεύοντας, να πετύχουμε περισσότερα από ό, τι πέτυχε η ομάδα την προηγούμενη χρονιά».

Σχετικά με τον Έκτορ Κούπερ και για το πώς αισθάνεται που θα συνεργαστεί μαζί του, σχολίασε ο μεσοεπιθετικός: «Δεν τον έχω συναντήσει από κοντά ακόμη, αλλά σίγουρα γνωρίζω πόσο μεγάλος προπονητής είναι. Και μόνο το ότι με επέλεξε σημαίνει πολλά για μένα και με την πρώτη ευκαιρία-όσο πιο σύντομα γίνεται- θα μιλήσω μαζί του».

Στην ερώτηση για το πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, είπε: «Θα έρθω με τη σύζυγό μου για να δω την πόλη, τα μέρη, να τακτοποιηθούμε και μετά την προετοιμασία θα είναι, πλέον, όλη η οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη».

Ο Τσεσνάουσκις αναφέρθηκε και στη θέση στην οποία παίζει και για τις ασσίστ που δίνει στους συμπαίκτες του: «Είναι η θέση μου που το απαιτεί αυτό, το να κάνω δηλαδή καλές μπαλιές και να αξιοποιώ τους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ και για γκολ, βέβαια, αλλά δουλειά μου είναι οι σέντρες, να γίνονται χαρούμενοι οι συμπαίκτες μου σκοράροντας και αυτοί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να βάζουν γκολ».

Αναφορικά με τους οπαδούς του Αρη, τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν συμφώνησα με τον Αρη και ήθελα να πάρω μία γεύση για τους οπαδούς της ομάδας, έψαξα στο internet και αυτό που διαπίστωσα είναι πως ο κόσμος είναι πραγματικά απίστευτος. Έπαιξα και μπροστά στους οπαδούς του Αρη, βέβαια, αλλά είναι δύσκολο να παίζεις μπροστά τους. Ωστόσο, σου δίνει δύναμη η παρουσία και η στήριξή τους, για να κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς».

Τέλος, ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε και για τους δημοσιογράφους στη Λιθουανία: «Ακόμη δεν ξέρουν για τη μεταγραφή μου, άλλωστε δεν ξέρουν ότι ο Αρης έχει τόσο μεγάλη ομάδα και στο ποδόσφαιρο. Όταν μάθουν για τη νέα μου ομάδα, θα ξεκινήσουν να μου τηλεφωνούν και τότε θα σας πω και πώς αντιμετώπισαν τη μεταγραφή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: