Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ole: «Μένει στον Άρη ο Νασούτι»

Ole: «Μένει στον Άρη ο Νασούτι»

Ολοένα και πιο κοντά ζυγώνει στον Άρη ο Κριστιάν Νασούτι. Τα ενθαρρυντικά μηνύματα που έφτασαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από την Αργεντινή είχαν και συνέχεια. Με βάση καλά διασταυρωμένες πηγές αλλά και πληροφορίες που πηγάζουν από την πιο έγκυρη εφημερίδα της Αργεντινής, την «OLE» ,δεν απομένουν παρά μόνο ελάχιστες λεπτομέρειες για να προχωρήσει το «deal» ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέϊτ και στον Άρη, αφού κάτι τέτοιο θέλει ο προπονητής αλλά συμφέρει παράλληλα και τη διοίκηση του μεγάλου συλλόγου που κρατάει τις τύχες του συγκεκριμένου θέματος στα χέρια του.

Σαντιάγκο Φερέρο: «Τελειώνει σύντομα»

«Τώρα πλέον, έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό σύντομα να έχουμε εξελίξεις», είπε στο «Μ» από την Αργεντινή, ο συντάκτης της «OLE» Σαντιάγκο Φερέρο. Και συνέχισε: «Όλες οι πληροφορίες από το περιβάλλον της Ρίβερ αναφέρουν ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε νεώτερα. Εδώ θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ένα πρόσθετο στοιχείο που συμπεριλαμβάνεται στα υπέρ έχει να κάνει με τον προπονητή Άνχελ Κάπα, που ξέρει απ ‘έξω κι ανακατωτά τον Αράνο, από τότε που ήταν μαζί στην Ουρακάν και έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κλαουσούρα» . Και κάτι ακόμη, πρόσθεσε ο Αργεντίνος δημοσιογράφος ολοκληρώνοντας τη συζήτηση που είχε μαζί μας. «Η κακοδιαχείριση των τελευταίων διοικήσεων έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα-κυρίως οικονομικά- και γι΄ αυτό πλέον από δώ και πέρα η διοίκηση σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγή πλεύσης και σε πιο προσεκτικούς δανεισμούς όπως είναι για παράδειγμα ο συγκεκριμένος.
Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή , είναι πολύ πιθανό ότι αυτή η κίνηση, που φαίνεται πάρα πολλή καλή και πετυχημένη και μάλιστα έχει κάνει σημαντικά βήματα και έχει προχωρήσει αρκετά , θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: