Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Σε απολογία Μιχαλόπουλος και Αστέρας Τρίπολης


Ο Μιχαλόπουλος του ΠΑΣ Γιάννινα Δεν γλύτωσαν τελικά την κλήση σε απολογία ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ηλίας Μιχαλόπουλος. Μετά την καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, κάλεσε την ομάδα της Αρκαδίας και τον παίκτη να δώσουν εξηγήσεις για το θέμα που δημιούργησαν με τις ανακοινώσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και ο παίκτης είχαν ανακοινώσει την συμφωνία τους για την μεταγραφή του, όμως αποδείχθηκε ότι δεν είναι ελεύθερος, αλλά παρά την προσφυγή που έχει κάνει εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, δεσμεύεται τυπικά με συμβόλαιο μαζί του.

Σε περίπτωση που η επιτροπή κρίνει πως υπήρξε δόλος από τον Αστέρα Τρίπολης, τότε δεν αποκλείεται να επιβληθούν βαριές ποινές στην ομάδα της Αρκαδίας που θα ξεκινούν από χρηματικό πρόστιμο και μπορεί να φτάνουν ως αφαίρεση βαθμών, αλλά και απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 10/06/2010 και ώρα 13.30 την παρακάτω ΠΑΕ καθώς και τον κάτωθι ποδοσφαιριστή: Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Η. Μιχαλόπουλος: "Κατόπιν της από 4-6-2010 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 10-6-2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.30 προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελομένων"

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ. 17 και 18 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών και των άρθρων 1, επ. 26 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: