Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Kλείνει Ντεζάγκα ο Ολυμπιακός?

http://www.sport.gr/files/news/2010-06-08/1275986517_dejaga_250x.jpgo θέμα του προπονητή δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι κινούνται παράλληλα για την πρώτη μεταγραφή τους και κατέθεσαν πρόταση στον Ασκάν Ντεζάγκα. Οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 500.000 ευρώ στον γερμανό εξτρέμ της Βόλσφουργκ και περιμένουν την απάντησή του.

Ο ιρανικής καταγωγής, Ντεζάγκα, αποτελεί τη βασικότερη επιλογή του Ολυμπιακού, ώστε να καλυφθεί το κενό του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Το συμβόλαιο του Ντεζάγκα με την Βόλφσμπουργκ έληξε και ο 24χρονος άσος έχει προτάσεις από την Χέρτα, τη Σάλκε και την Γουέστ Μπρομ. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει μπει ζεστά στο παιχνίδι της απόκτησής του και η πρότασή του είναι εξαιρετικά δελεαστική.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν συμβόλαιο που αγγίζει τις 500.000 ευρώ το χρόνο και ο Ντεζάγκα δείχνει θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στην Ελλάδα. Τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά στον Ολυμπιακό δηλώνουν αισιόδοξοι πως τελικά θα αποσπάσουν το "ναι" του γερμανού άσου.

Ο γρίφος του προπονητή

Σε ό,τι αφορά το θέμα του νέου προπονητή, το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Μετά το "όχι" του Βαλβέρδε οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν κι άλλες λύσεις από την Ισπανία. Ο εκπρόσωπος του Μανόλο Χιμένεθ, Αλβάρο Τόρες, τόνισε στο sport.gr πως ο πελάτης του είναι πρόθυμος να δουλέψει στην Ελλάδα. Ξεκαθάρισε, όμως, πως η τελευταία επαφή που είχε με τους ερυθρόλευκους ήταν πριν από ένα μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: