Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Παίρνει αποφάσεις ο Κόκκαλης


Αποφασίζει ο Κόκκαλης Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να βρεθεί τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ για να δρομολογήσει τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή. Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" θα δώσει τις κατευθύνσεις, έτσι ώστε η ομάδα του λιμανιού να βρει σύντομα τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο της την επόμενη σεζόν.

Αυτή την στιγμή ο Κόκκαλης θεωρεί πως ο Μανθάνο αποτελεί την καλύτερη λύση για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το κασέ του είναι αρκετό υψηλό και οι σύλλογοι που τον θέλουν αρκετοί. Η περίπτωση του Χιμένεθ είναι πιο προσιτή, αλλά δεν διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία. Στο μυαλό του προέδρου των "ερυθρολεύκων" υπάρχει και ο Αλέκος Αλεξανδρής που γνωρίζει καλά την ομάδα και τους μικρούς του Ολυμπιακού, που ίσως φέτος να προωθηθούν για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Πρόταση για τον Σκόκο(;)

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής" αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Νάτσο Σκόκο. Το ύψος του ποσού που θα προφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" φτάνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ένα λιγότερο από αυτά που ζητάει η ΑΕΚ για να παραχωρήσει τον Αργεντινό σε σύλλογο του εξωτερικού και αρκετά λιγότερα από αυτά που θέλει για να τον δώσει σε ομάδα εντός συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: